• BIST 100

    10279,98%0,03
  • DOLAR

    32,31% -0,06
  • EURO

    34,84% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2408,92% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21

İngiltere´de TV sunucusu, kaçamak yanıtlar veren Savunma Bakanı´nın sözünü kesip yayını bitirdi

İngiltere´de TV sunucusu, kaçamak yanıtlar veren Savunma Bakanı´nın sözünü kesip yayını bitirdi

´´Rusya çekip gitsin ve çenesini kapasın´´ sözüyle tanınan İngiltere Savunma Bakanı Gavin Williamson, canlı yayında, ABD Başkanı Donald Trump gibi konuşmaktan pişman olup olmadığı sorusuyla karşılaştı. Sunucu, net yanıt istediği

 

İngiltere´de en çok izlenen özel kanallardan ITV´nin sabah programı (Good Morning Britain) sunucusu Richard Madeley, Savunma Bakanı Gavin Williamson´la yaptığı mülakatı yarıda kesti. Olay canlı yayın sırasında gerçekleşti. 

Martta Skripal vakası gerekçesiyle Londra´nın 23 Rus diplomatı sınırdışı etmesine Moskova´nın olası misillemesi hakkındaki soruyu ´´Rusya çekip gitsin ve çenesini kapasın´´ diye yanıtlaması Williamson´ın gündemine getirildi.

Savunma Bakanı´na Rusya ve Skripal vakası hakkında değerlendirme yaparken ´Trumpvari´ bir dil kullanmaktan pişman olup olmadığını soran Madeley, Williamson´ı lafı dolandırmadan net bir yanıt vermesi yönünde uyardı.

´AMİYANE KONUŞMAKTAN PİŞMAN MISINIZ?´ 

Bütün olayı baştan sona anlatmaya koyulan Savunma Bakanı´nın sözünü kesen Madeley şöyle konuştu:

´´Hayır, hayır, Sayın Williamson, size çok net bir soru sordum. Amiyane bir dil kullanmış olmaktan pişman mısınız? Soruya yanıt verebilir misiniz? Bunun çok amiyane bir ifade olduğunu hissediyor musunuz?´´

´SİZİN ANLATTIKLARINIZI BİZ ZATEN BİLİYORUZ´ 

Savunma Bakanı bir kez daha ´´İngiltere´nin bir kentinde yurttaşlarımıza karşı Rusya´nın eylemlerini herkes gördü bence´´ diye lafı dolandırınca sunucu ısrar etti:

´´Bizim zaten bildiğimiz bir şeyden söz ediyorsunuz. ´Rusya çekip gitmeli ve çenesini kapamalı´ ifadesiyle Trumpvari bir dil kullanmaktan pişman mısınız?´´

´MADEM YANITLAMIYORSUNUZ, O ZAMAN BİTTİ´

Ama Savunma Bakanı kaçamak konuşmaya devam edince sözünü kesen sunucu ´´Yanıtlamayacaksınız, değil mi? Tamam, röportaj sona erdi, çünkü soruyu yanıtlamıyorsunuz´´ diye noktayı koydu.

AHH BU SİYASETÇİLER…

Bunun üzerine yasadışı yaban hayvan ticaretine karşı kampanya için bir safari parkında bulunan bakanla bağlantı kesildi. Birlikte programı sunduğu Charlotte Hawkins´e dönen Madeley ´´Bu siyasetçiler ne biçim şey´´ dedi.

 

Derhal sosyal medyada Williamson alay konusu olurken Madeley´e övgü yağdı. Ama bakanın sözünün sürekli kesilmesini eleştirenler de çıktı.



19.2° / 10.4°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor