İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu yolsuzluk iddiaları ile ilgili olarak ilk kez polis tarafından sorgulandı. Telecom yolsuzluk davası kapsamında yapılan soruşturmada ülkenin ne büyük telekominikasyon şirketi Bezeq yetkilileri yargılanıyor.
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu yolsuzluk iddiaları ile ilgili olarak ilk kez polis tarafından sorgulandı. Telecom yolsuzluk davası kapsamında yapılan soruşturmada ülkenin ne büyük telekominikasyon şirketi Bezeq yetkilileri yargılanıyor.
Telekom sektöründeki düzenlemelerde Bezeq´in çeşitli ayrıcalıklar elde etmek için Netanyahu ve eşini haber sitelerinde ve medyada parlatan olumlu hikayelere yer verdiği belirtiliyor.
Netanyahu´nun hakkında rüşvet aldığı iddiası ile iki yolsuzluk soruşturması daha bulunuyor. Bu davalar nedeniyle kurt siyasetçi ülkesinde oldukça zor günler geçiyor ve dördüncü dönem başbakanlık hayallerini bir hayli tehlikeye sokuyor.
Netanyahu şu ana kadar hakkındaki tüm suçlama ve iddiaları reddetti.
Erzincanlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ERSİAD) ev sahipliğinde "Türkiye Yüzyılında Erzincanlı İş İnsanlarının Misyonu" konulu programın Konuğu İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan oldu.
TürkiyeYunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, önceki gün Atina’da katıldığı bir etkinlikte Türkiye’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.
DünyaTürkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'nın havacılık tarihinde görüş ötesi hava-hava füzesi kullanarak jet motorlu bir hava hedefini vuran ilk insansız savaş uçağı olması dünya basınında yankı buldu.
ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir telefon görüşmesi yaparak, ailesiyle birlikte ülkesini terk etmesini talep etti.
Dünya