Tarih: 23.05.2017 16:46

İsrail´i Trump karşısında ‘küçük düşüren´ vekil: ‘Ne dersin, bir selfie çekebilir miyiz´ dedim, o da ‘Buyur´ dedi

Facebook Twitter Linked-in

 

ABD Başkanı Donald Trump´ın İsrail ziyaretinin unutulmazları arasında giren selfie´ci Likud milletvekili Oren Hazan sessizliğini bozdu. Protokol kurallarının dışına çıkarak Trump´la selfie çeken ve bu hareketiyle İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu´yu kızdıran Hazan, Trump´la arasında geçen konuşmayı Ynews isimli internet sitesine anlattı. 

‘TRUMP´A BİZİM GİBİ DAHA FAZLA İNSANA İHTİYAÇ VAR DEDİM´

İnsanların kendisine ‘İsrailli Trump´ dediğini ve buna Trump´a söylediğini anlatan Hazan, şöyle devam etti: “Ona ne kadar heyecanlı olduğumu ve en başından beri kendisinin bir hayranı olduğumu anlattım. Ardında ona ‘Bizim gibi daha fazla insana ihtiyaç var´ dedim. Sonra da ‘Ne dersin, bir selfie çekebilir miyiz´ diye ekleyiverdim. O da bana ‘Buyur´ dedi.”

Netanyahu´nun kendisi kadar heyecanlı olmadığını da itiraf eden Hazan, “Utanç verici olan şey şu ki telefonum takıldı” diye konuştu.

LİKUD´DA HAZAN TEPKİSİ: PARLAMENTODAN GÖNDERMELİYİZ, NE KADAR ERKEN O KADAR İYİ

Hazan´a tepki gösteren bir diğer isimse Likud Merkez Komite üyesi Benjamin Lachkar oldu. Facebook hesabından bir paylaşım yapan Lachkar, “Oren Hazan´ı parlamentodan göndermeliyiz, ne kadar erken o kadar iyi” diye yazdı.

İSRAİL DIŞİŞLERİ: NE YAZIK Kİ LİSTEDE OLMAYAN İNSANLAR ÖN SIRAYA GİZLİCE GİRDİ

Bu arada İsrail Dışişleri Bakanlığı da Hazan´ın bu hareketi nedeniyle bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Zira bakanların, MOSSAD üyelerinin sakince Trump´la tokalaştığı sırada ön sıraya ‘dalan´ Hazan´ın bu alanda bulunmaması gerekiyordu.

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Emmanuel Nashon, bakanlığın sadece ‘İsrail´in üst düzey isimlerini´ davet ettiğinin atını çizerek “Ne yazık ki listede olmayan az sayıdaki insan tokalaşanların olduğu sıraya gizlice girdi ve Dışişleri Bakanlığı tarafının ricalarına karşın ayrılmayı reddetti” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —