Tarih: 01.05.2021 12:48

JP Morgan yönetimine iki Türk

Facebook Twitter Linked-in

 

Amerikan bankacılık devi JP Morgan´da iki Türk, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinden terfi alan 52 isim arasına girdi.

Dünyanın en değerli bankaları arasında yer alan ABD merkezli yatırım bankası JP Morgan´ın, yönetici terfilerine iki Türk isim de girmeyi başardı.

Gökhan Özkan ve Banu Ulutunçel, JP Morgan´ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesinden yönetici olarak terfi alan 52 isim arasına girdi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Harvard Business School mezunu olan Gökhan Özkan, 2006´dan beri JP Morgan´ın Gelişmekte Olan Piyasalar Finansal Kurumlar bölümünde görev alıyordu.

Özkan, Türkiye´de son on yılda Garanti Bankası, Finansbank ve Yapı Kredi Bankası satış projelerinde ve en son olarak da Suudi Arabistan´daki NCB-Samba birleşmesinde görev almıştı.

Alınan terfiler ile Gökhan Özkan Global Yatırım Bankacılığı Departmanında, Banu Ulutunçel de Global Piyasalar departmanında yönetici konumuna geldi.

2020´de 29 milyar dolar net kar açıklayan JP Morgan, 465 milyar dolarlık piyasa değeri ile dünyanın en değerli bankaları arasında yer alıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —