Basın toplantısında konuşan Kalın şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanı´nın Rusya Federasyonu´na yönelik ziyareti mart ayında yapılacak Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısıyla ilgili.
Bugün ilişkilerin normalleştirilmesi bağlamında uçak olayının ardından uygulanan yaptırımların kaldırılması ile ilgili konular üzerinde çalışmalar yapılıyor.'
´UMARIZ ERDOĞAN´IN ZİYARETİNDE YAPTIRIM KONUSU NETLİK KAZANIR´
Kalın ayrıca 'Umarız ki ziyaret sırasında yaptırımların kaldırılması konusu netlik kazanır. Ayrıca gündemde Suriye, terörle mücadele ve Irak konuları da var” dedi.
umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya ile savunma sanayine ilişkin, "Önümüzdeki dönemde kazan-kazan ilkesinden hareketle bu alanda atabileceğimiz müşterek adımları değerlendirmeyi sürdüreceğiz." dedi.
Venezuela İçişleri Bakanı Diosdado Cabello, ABD'nin, Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu alıkoymasıyla sonuçlanan Venezuela'ya askeri müdahalesinde, ölenlerin sayısının 100'e çıktığını bildirdi.
Dünya2025 yılında iklim değişikliğini aşırı hava olayları ve kuraklıkla sonuna kadar hissettik.
ÇevreABD Başkanı Donald Trump, Venezuela'da kontrolün kendilerinde olduğunu savunarak, "Ülkedeki her şeyi biz yöneteceğiz ve ülkeyi düzelteceğiz. Daha sonra seçimler doğru zamanda yapılacaktır." dedi.
Dünya