• BIST 100

    10147,85%-0,25
  • DOLAR

    32,28% 0,05
  • EURO

    34,97% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2452,76% 0,28
  • Ç. ALTIN

    3942,46% 0,76

Kerimov: Sevdiğim Türkiye´ye giriş yasağımın da kaldırılmasını bekliyorum

Kerimov: Sevdiğim Türkiye´ye giriş yasağımın da kaldırılmasını bekliyorum

Rossiya Segodnya Ajansı Yurtdışı Yayınlar Müdürü Yardımcısı ve Sputnik Türkiye eski Genel Yayın Yönetmeni Tural Kerimov, Türkiye´ye giriş yasağının da kalkmasını beklediğini söyledi.

 

Kişisel Facebook sayfasından Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından Sputnik´e getirilen erişim engelinin kaldırılmasına dair sevincini paylaşan Kerimov “Sevdiğim Türkiye´ye girişime yönelik yasağın da kaldırılmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı (AA), ´TİB tarafından alınan tedbir kararıyla www.sputniknews.com internet sitesine 14 Nisan´da getirilen erişim yasağı kalktı´ haberini aboneleriyle paylaştı. Öte yandan Sputnik´e, getirilen erişim engeliyle ilgili bir bildirimde bulunulmadığı gibi, engelin kaldırıldığına yönelik bir bilgi de verilmedi.

Türkiye´de nisan ayı sonlarında Sputnik´e erişim engeli getirilmiş, ardından da dönemin Sputnik Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Tural Kerimov´un Türkiye´ye girişi yasaklanmıştı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bu kararın ulusal güvenlik gerekçesiyle alındığını savunmuştu.



18.3° / 11.9°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor