Tarih: 03.04.2020 11:18

Koç Holding´den Milli Dayanışma Kampanyası´na 20 milyon lira katkı

Facebook Twitter Linked-in

Koç Holding, Yapı Kredi, Tüpraş, Opet ve Aygaz´ın desteğiyle Milli Dayanışma Kampanyası´na toplam 20 milyon lira katkı sağladıklarını bildirdi.

Koç Holding´in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, topluluğun 100 yıla yaklaşan tarihi boyunca ´Ülkem varsa ben de varım´ diyerek çalıştığı ifade edildi.

Koronavirüs salgınının Türkiye´de yayılmaya başladığı ilk günden itibaren topluluk şirketleri ile toplum yararını gözeten pek çok çalışmanın hayata geçirildiği belirtilen paylaşımda, 'Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılmış olan Milli Dayanışma Kampanyası´na da Yapı Kredi, Tüpraş, Opet ve Aygaz´ın desteğiyle toplam 20 milyon lira katkı sağlıyoruz. El birliğiyle ve dayanışma içinde bu zorluğun da üstesinden geleceğimize yürekten inanıyoruz' ifadelerine yer verildi.

Öte yandan söz konusu kampanyaya Yapı Kredi´nin 10 milyon liralık katkısı Sağlık Bakanlığı´na olmak üzere, Tüpraş´ın 5 milyon lira, Opet´in 3 milyon lira ve Aygaz´ın da 2 milyon lira destek verdiği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —