• BIST 100

    10336,50%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24

Kocias-Çavuşoğlu: We Are The World

Kocias-Çavuşoğlu: We Are The World

Müzik evrensel dildir ve uzmanların söylediğine göre kalabalıkları ve halkları birleştiriyor. Bu gerçekten de Türkiye’nin Antalya ilindeki NATO Dışişleri Bakanları toplantısında doğrulandı. Akşam yemeği tamamlandığı zaman Türk D?

 

Alithia

Müzik evrensel dildir ve uzmanların söylediğine göre kalabalıkları ve halkları birleştiriyor. Bu gerçekten de Türkiye’nin Antalya ilindeki NATO Dışişleri Bakanları toplantısında doğrulandı. Çalışmaların bitmesinin ardından ev sahibi Sayın Çavuşoğlu adet olduğu üzere meslektaşları onuruna akşam yemeği verdi. Meslektaşlarının zevkine yönelik sadece Enbe Orkestrasını çağırmaya özen gösterdi.

Akşam yemeği tamamlandığı zaman Türk Dışişleri Bakanı, orkestraya teşekkür etmek için sahneye çıktı ve kendisinden “barış için son bir şarkı”, “We Are The World” şarkısını söylemesi istendi. Türk Bakan diğer bakanları da sahneye çıkmaya ve birlikte şarkı söylemeye davet etti. Yunan meslektaşı Nikos Kocias teklifi kabul eden ve sahneye çıkan ilk kişiydi. Kocias’ı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini izledi.

Müzik severler için şunu kaydedeyim; “We Are The World” Michael Jackson ve Lionel Richie tarafından Afrikalı çocuklar için yazılmış ve 1985’te süper grup “USA for Africa” tarafından seslendirilmiş derin sembolizmi olan bir şarkıdır. (Güney Kıbrıs Rum, Alithia - 15 Mayıs 2015)



20.8° / 14.1°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor