• BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00

Kolombiya: Venezüella hükümetine karşı acımasız olacağız

Kolombiya: Venezüella hükümetine karşı acımasız olacağız

Kolombiya Devlet Başkanı Santos, Venezüellalı göçmenlere karşı her zaman cömert olduklarını fakat sadece Kolombiya´ya değil tüm bölgeye zarar verdiğini savunduğu Venezüella hükümetine karşı acımasız olacaklarını açıkladı.

 

Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos, Venezüella hükümetinin sadece Kolombiya´ya değil tüm bölgeye zarar verdiğini ileri sürerek, bu ülke yönetimine karşı acımasız olacaklarını söyledi. 

Santos, Peru´nun başkenti Lima´da düzenlenen Amerikalar Zirvesi´nde yaptığı konuşmada, komşu ülkedeki siyasi ve ekonomik krizden en çok etkilenen ülkenin Kolombiya olduğunu ifade etti. Kolombiya´ya göç eden Venezüellalılara karşı her zaman cömert olduklarını ve bu şekilde davranmaya devam edeceklerinin söyleyen Santos, “Fakat sadece Kolombiya´ya değil tüm bölgeye zarar veren bu ülkenin zalim rejimine karşı acımasız olacağız” dedi.

Juan Manuel Santos, bu ülkede düzenlenecek seçimlerin sonuçlarını da tanımayacaklarını açıkladı.

Kolombiya´nın, Venezüellalıların haklarını geri alması için uğraştığını dile getiren Santos, bu ülkelerine de ülkesinin bu çabalarına destek vermeleri çağrısında bulundu.



17.7° / 12.2°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor