Birleşik Krallık´ta yapılacak Avrupa Birliği referandumunda İngiltere´nin birlikte kalacağı yönünde beklentilerin artmasıyla Sterlin Dolar karşısındaki yükselişini sürdürdü.
Uluslararası piyasalarda Sterlin Dolar karşısında son 7 haftanın zirvesini yaparken, 1,4747 seviyesinden işlem gördü.
Öte yandan 2008´deki Küresel Finans Krizini tahmin eden ve Dr. Doom olarak adlandırılan New York Üniversitesi Ekonomi Profesörü Nouriel Roubini, Twitter´dan Brexit uyarısında bulundu.
Roubini, 23 Haziran´daki referandumda “İngiltere´nin oyunu Avrupa Birliği´nden ayrılma yönünde kullanmasının ülkeyi büyük bir resesyona sürükleyeceğini ve İngiltere´de çok büyük işten çıkarmalar yaşanabileceğini” kaydetti.
Erzincanlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ERSİAD) ev sahipliğinde "Türkiye Yüzyılında Erzincanlı İş İnsanlarının Misyonu" konulu programın Konuğu İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan oldu.
TürkiyeYunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, önceki gün Atina’da katıldığı bir etkinlikte Türkiye’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.
DünyaTürkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'nın havacılık tarihinde görüş ötesi hava-hava füzesi kullanarak jet motorlu bir hava hedefini vuran ilk insansız savaş uçağı olması dünya basınında yankı buldu.
ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir telefon görüşmesi yaparak, ailesiyle birlikte ülkesini terk etmesini talep etti.
Dünya