Rasmussen, NATO üyesi ülkelerin, birliğe daha fazla katkıda bulunması gerektiğini belirterek, “Kendi güvenliğimizi sağlamak için daha fazla sorumluluk almamız gerek.” dedi.
Macron ise Danimarka´nın daha fazla birliğe dahil olmasının Fransa için olumlu olacağını bildirdi.
Daha sonra Kraliyet Kütüphanesi´ne geçen Macron ve Rasmussen burada öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Rasmussen, Avrupa Birliği (AB) projesine ilişkin bir soru üzerine, 'Avrupa´nın değerleri devam edecekse bunu hep birlikte yapmalıyız.' diye konuştu.Macron da birçok tehdidin olduğuna işaret ederek, “Dünya yol ayrımında. Avrupa´ya yeni bir ivme kazandırmak için karar vermezsek ne olacak? Büyük ülkeler ve şirketler bizim yerimize karar verecek” ifadesini kullandı.
Kraliçe 2. Margrethe tarafından onuruna verilen akşam yemeğine katılan Macron, burada yaptığı konuşmada, Danimarka ve Fransa´nın birbirine çok yakın ülkeler olduğuna dikkati çekti.
LEMAN İSİMLİ KAYNAĞI KARANLIK SÖZDE BİR DERGİNİN PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E YÖNELİK YAPTIĞI SAYGISIZLISIZLIĞI, İNANÇ VE DEĞERLERİMİZE YÖNELİK MAKSATLI SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUZ.
TürkiyeProf. Dr. İsmail Hakkı Aydın
TürkiyeProf. Dr. Gazi Yaşargil hayatını kaybetti.
TürkiyeTürkiye, Endonezya'ya KAAN uçağı ihraç edecek.
Teknoloji