• BIST 100

    10562,21%2,35
  • DOLAR

    32,28% 0,03
  • EURO

    35,03% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2477,42% 0,47
  • Ç. ALTIN

    3969,21% 0,52

Merkel ve Trudeau ‘baş başa´

Merkel ve Trudeau ‘baş başa´

Almanya Başbakanı Merkel, Kanada Başbakanı Trudeau ile akşam yemeğinde buluştu. Berlin´de baş başa akşam yemeği yiyen ikilinin, ‘romantik´ fotoğrafları, ‘Trudeau´nun cazibesine katılanlar arasına Merkel de mi katıldı?´ sorusunu ak

 

B ile Kanada arasında yedi yıl süren hazırlık sürecinin ardından geçen yıl imzalanan ve çarşamba günü AP´den onay alan Kapsamlı Ekonomi ve Ticaret Anlaşması (CETA) nedeniyle Strazburg´a giderek Avrupalı parlamenterlere hitap eden Kanada Başbakanı Justin Trudeau, daha sonra Almanya´nın başkenti Berlin´e geçti. 

Burada Almanya Başbakanı Angela Merkel´le akşam yemeği için bir araya gelen Trudeua´nun gündeminde yine CETA vardı. Ancak ikilinin Berlin´deki Regent Hotel´deki baş başa görüşmesi sırasında servis edilen fotoğraflar akıllara, Trudeau´ya ‘hayran hayran´ bakan diğer isimleri getirdi.

Trudeau, Avrupa gezisinin öncesinde ABD´ye gitmiş ve burada ABD Başkanı Donald Trump´ın yanı sıra Trump´ın kızı Ivanka´nın da katıldığı bir yuvarlak masa toplantısına katılmıştı. Bu toplantı sırasında çekilen fotoğraflar sosyal medyada uzun süre konulmuştu.



23° / 13.4°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor