Mısırlı El Ahbar gazetesinin aktardığına göre, Sisi 'Nüfusun yıllık 2 buçuk milyon artmasının ardından hükümet bu artışı kontrol etmek için bir araştırma, program ve yasa üzerinde çalışıyor' ifadelerini kullandı.
Sisi, ülkedeki nüfus artışının oranının Çin´in nüfus artış oranından üç kat daha fazla olduğunu belirtti.
Mısır´ın nüfusu günümüzde 93 milyon. Bu sayının 2030 yılında 140 milyona ulaşabileceği belirtiliyor.
Avrasya Bir Vakfı Gençlik Merkezi’nce düzenlenen ‘Divan Sohbeti’nde “terörsüz Türkiye” meselesi konuşuldu.
TürkiyeBelarus İstanbul Başkonsolosu İlya Adarchenko ile Başkonsolos Yardımcısı Mehdizade Mehriban vakfımızı ziyaret etti.
TürkiyeAvrasya Bir Vakfı Gençlik Merkezimiz tarafından “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Bayramı” dolayısıyla vakıf merkezimizin bahçesinde özel bir program düzenlendi.
Türkiye19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun
Türkiye