• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Musk ile görüşen Erdoğan: Herkese kapımız açık

Musk ile görüşen Erdoğan: Herkese kapımız açık

Tesla ve uzay araştırmaları şirketi SpaceX´in CEO´su Elon Musk ile görüşen Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye´de teknolojinin sürekli ileri gitmesi için çalıştıklarını söylerken 'Bu yüzden ülkemize katkısı olacağına inandığımız h

 

Erdoğan, bugün teknolojinin en önemli isimlerinden olan Musk´ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde ağırladı. Bu görüşme sonrası sosyal medya hesabından mesajlar paylaşan Erdoğan´ın ifadeleri şöyle: 

Türkiye olarak, 2023 başta olmak üzere hedeflerimize ulaşmak için hem kurumsal hem bireysel anlamda inovasyon kültürümüzü geliştirmeli, teknolojide sürekli daha ileri gitmenin yollarını aramalıyız.

Biz Türkiye´nin genç ve dinamik nüfusu ve güçlü ekonomisiyle teknoloji alanında da dünyayla yarışır hale gelmesi için çalışıyoruz. Bu yüzden ülkemize katkısı olacağına inandığımız herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır.

Otomotivden uzay teknolojilerine kadar birçok alanda yürüttüğümüz çalışmalara dünya ile daha fazla entegrasyon halinde devam edecek, milletimizin de desteği ile inşallah Türkiye´yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağız.



14° / 11.8°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor