MÜTEVELLİ ÜYEMİZ ALİ DOĞAN HAYATINI KAYBETTİ
Ülkemiz siyasi hayatının en renkli simalarından eski Devlet Bakanı ve Avrasya Bir Vakfı’nın da Mütevelli Üyesi olan Ali Doğan, 78 yaşında hayatını kaybetti.
ANAP’tan Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Doğan, iş dünyasında ve siyasette önemli görevler üstlenmişti.
Anavatan Partisi (ANAP) Kahramanmaraş Milletvekili olarak görev yapan ve Vakıflardan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini üstlenen Ali Doğan, Kahramanmaraş'ı 20. ve 21. Dönemlerde TBMM'de temsil etti.
Çalışma hayatına Çekmece Nükleer Araştırma Merkezi'nde İdari Uzman olarak başlayan Doğan, daha sonra İstanbul'da ticarete atıldı. Kendisine ait sigorta şirketi bulunan Ali Doğan, iş dünyasında da tanınmış bir isimdi.

Ali Doğan kimdir?
Bürokrat, iş adamı, siyasetçi, XX. ve XXI. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili – Devlet Bakanı. 1947, Kahramanmaraş doğumlu. Baba adı Ahmet, anne adı Zeliha. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Çekmece Nükleer Araştırma Merkezi İdari Uzmanı olarak görev yaptı. Serbest ticaretle uğraştı.
Ali Doğan, 1995 ve 1999 genel seçimlerinde ANAP’tan XX. ve XXI. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili seçilerek 24.12.1995 – 03.11.2002 arası TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı. Bir ara Fatih Belediye Başkanı adayı oldu. Seçimleri kıl payı kaybetti. 1999 seçimleri sonrası kurulan kabinede Devlet Bakanlığı yaptı. Kendisine ait sigorta şirketi vardı. Siyasete nokta koyan Doğan çeşitli spor kulüplerinde de aktif görevler yaptı. Evli ve 2 çocuk babası idi.
Gençlik Merkezimizden KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’a ziyaret
Gençlik Merkezi Başkanımız Çağrı Batuhan Budak ve yönetim kurulu üyeleri KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Prof. Dr. Tufan Erhürman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TürkiyeSiyonist emperyalizm ve iki manyak…
En gelişmiş silahlar, -maalesef- en eski nefretlerin hizmetindedir.
DünyaBir Milletin İstiklal Sesi: Mehmet Emin Resulzade
Türk dünyasının modern tarihine bakıldığında, bazı isimler yalnızca kendi dönemlerinin değil, aynı zamanda milletlerinin kaderinin de sembolü hâline gelir. Bu isimlerden biri hiç şüphesiz Mehmet Emin Resulzade’dir.
Bakü Türkoloji Kurultayı: Ortak Hafızanın ve Dil Birliğinin Yüz Yıllık Çağrısı
Türk dünyasının ilmî, fikrî ve kültürel tarihinde müstesna bir yere sahip olan Bakü Türkoloji Kurultayı, ilk kez 1926 yılında Bakü’de düzenlendi.
TürkiyeGençlik Merkezimizden KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’a ziyaret
Siyonist emperyalizm ve iki manyak…
Bir Milletin İstiklal Sesi: Mehmet Emin Resulzade
Bakü Türkoloji Kurultayı: Ortak Hafızanın ve Dil Birliğinin Yüz Yıllık Çağrısı
Genç ASAM
Avrasya Bir Vakfı Cumartesi Sohbetleri'nde Türk Dünyasının Geleceği Masaya Yatırıldı
Âlemin yeni ‘ouroboros’u: ABD…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malezya ile atabileceğimiz müşterek adımları değerlendirmeyi sürdüreceğiz
Venezuela: ABD'nin askeri müdahalesinde ölenlerin sayısı 100'e yükseldi
2026’ya iklim krizini önleyemeyeceğimizi kabullenerek mi girdik?
Trump, Venezuela'da kontrolün ABD'de olduğunu ve seçimlerin "doğru zamanda" yapılacağını söyledi
Yemen hükümeti, Hadramevt vilayetinde tamamen kontrol sağlandığını açıkladı
ÇELİKKUBBE'ye bir SİPER Sistemi daha eklendi
İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 110 zanlı yakalandı
Trump'tan Türkiye'nin Gazze'deki Uluslararası İstikrar Gücüne katılımı konusunda değerlendirme
HÜRJET'ten 2,6 milyar avroluk ihracat başarısı
ERSİAD, Bilal Erdoğan'ı Ağırladı…
Yunan Savunma Bakanı Dendias’tan haddini aşan sözler: Ege’yi füzelerle kapatacağız
KIZILELMA'nın tarihi başarısı dünyada yankılandı! 'Başkaları hayal kurarken Türkiye gerçekleştirdi, havadan havaya ölüm zinciri'
Trump Maduro'yu aradı: 'Venezuela'yı terk et' talebi
İçme suyu ve tarımda tasarruf önlemleri kuraklık riskine karşı güçleniyor
Helal telefon olsa alır mıydın?
Duygusal tüketim nesnesi olarak Atatürkçülük
Murat Ülker yapay zekânın atladığı gerçeği yazdı: SHG Airshow 2025
Milletimizin başı sağ olsun
Rahmi Koç bile “Bütün işleri yurt dışına taşımışsın” dedi!
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve Godiva YK Başkanı Murat Ülker, Avrasya Bir Vakfı’nda
Avrasya Bir Vakfı, 2025 - 2026 Açılış Konferansı
Avrupa için rol model! Dünya basını yazdı: Türkiye, NATO'nun yükünü omuzluyor
Yunan akademisyenden canlı yayında Türkiye itirafı! 'Atina çıkmaza sürükleniyor, kapı değişti'
Yükleniyor
