ABD basınında yer alan haberlere göre, ülkenin finans merkezi olarak kabul edilen Wall Street´te faaliyet gösteren Cantor Fitzgerald adlı şirketin, Obama´nın yapacağı konuşma için eski başkana 400 bin dolar ödeyeceği belirtildi.
Cantor Fitzgerald firmasının eylül ayında düzenleyeceği sağlık konferansında ana konuşmacı olarak boy gösterecek Obama´nın, konferansın öğle yemeğinde konuşacağı kaydedildi.
Obama, başkanlığı sırasında, 2008´de başlayan finansal kriz ve ardından yaşanan ekonomik resesyonla ilgili Wall Street´teki şirketleri sorumlu göstermiş ve krizin büyük ölçüde bu firmaların faaliyetlerinden kaynaklandığını ifade etmişti.
Murat ÜLKER
DünyaTTA Grup tarafından düzenlenen “Türk Kültür Kampı,” 30–31 Ağustos 2025 tarihlerinde, doğanın ve tarihin iç içe geçtiği Pursaklar’daki Karaköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi.
TürkiyeASAM Başkanı Eray Güçlüer Sabah Youtube kanalında Esra Aydoğdu’nun sorularını cevapladı.
DünyaDünyada yeni ve onurlu bir dalga yükseliyor: Siyonizm karşıtlığı…