• BIST 100

    10358,46%0,26
  • DOLAR

    40,17% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4335,84% 1,23
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

‘Obama, Demokrat Parti´nin sol kanadını mutlu etmek için İsrail oylamasında çekimser kaldı´

‘Obama, Demokrat Parti´nin sol kanadını mutlu etmek için İsrail oylamasında çekimser kaldı´

ABD´nin İsrail´le ilgili BMGK oylanmasında çekimser kalmasını değerlendiren New York merkezli danışmanlık firması The New York Consulting Bureau´nun başkanı Nikolay Pakhomov, yapılan bu ‘sembolik hareketin´ Demokrat Parti´nin sol kanad

 

RİA Novosti´ye konuşan Pakhomov, ABD Başkanı Barack Obama´nın partinin sol kanadının desteğiyle iktidara geldiğini belirterek, “Aynı zamanda ülke içinde onları memnun edecek çok fazla politika izleyemedi. Örneğin ücretsiz sağlık hizmeti sağlayamadı ya da Wall Street´in etkisini kısıtlayamadı. Bu yüzden de onları tatmin edecek bir şey yapmaya karar verdi” dedi.

“ABD yönetimindeki bazıları ve uzmanlar İsrail´i eleştirdi. İki gücün çıkarları yüzde 100 çakışamaz, özellikle de konu Ortadoğu´ya geldiğinde” ifadelerini kullanan Rus uzman, bu düşüncelerin Demokrat Parti´nin sol kanadının üyeleri ve destekçileri arasında yaygın olduğunu belirtti.




28.7° / 21.6°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor