• BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,21% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2501,23% 0,05
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Ölen ABD´li askerin eşi: Trump eşimin adını hatırlayamadı

Ölen ABD´li askerin eşi: Trump eşimin adını hatırlayamadı

Nijer´deki saldırıda hayatını kaybeden ABD´li askerin eşi Johnson, yaptıkları telefon görüşmesinde Başkan Donald Trump´ın, eşinin adını hatırlayamadığını söyledi. Trump ise bu iddiayı reddederek, 'Tereddüt etmeden adını söyled

 

Saldırıda ölen ABD´li asker La David Johnson´ın eşi Myeshia Johnson, ABC News´e verdiği röportajda Trump´ın ‘bocalamasının´ kendisini ‘en çok yaralayan şey´ olduğunu belirtti.

Johnson, 'Eğer eşim bu ülke için savaşıyor ve hayatını riske atıyorsa, neden onun adını hatırlayamıyorsun?' ifadelerini kullandı.

ABD´li çavuş La David Johnson, geçen ay Nijer´de düzenlenen saldırıda hayatını kaybetmişti.

‘SESİNDEKİ TON BENİ SİNİRLENDİRDİ´ 

Askerin eşi Johnson, ‘Trump´ın sesindeki tondan dolayı çok sinirlendiğini´ belirterek, görüşmenin kendisini ağlattığını anlattı.

Johnson şöyle konuştu:

'Önünde eşimle ilgili bilgi vardı. İşte o zaman La David dedi. Eşimin adını hatırlamaya çalışırken bocaladığını duydum' dedi.

Trump ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ABD´li askerin adını hatırlayamadığına dair iddiayı reddederek şöyle yazdı:

'Çavuş La David Johnson´ın eşiyle çok saygılı bir diyalog gerçekleştirdim, ve en başından beri adını kullanarak konuştum, tereddüt etmeden!'



22.6° / 13.4°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor