Ordu Turizmi
İlçede hizmete giren Turizm Danışma Bürosu bölgede turizm faaliyetlerini artırmak için çalışmalara başladı.
Fatsa Gazetesi
İlçede hizmete giren Turizm Danışma Bürosu bölgede turizm faaliyetlerini artırmak için çalışmalara başladı.
Bölgenin birçok turizm alanını aktif hale getirmek için çalışmalara başladıklarını belirten Fatsa Turizm Danışma Bürosu Müdürü Mustafa Sezgin yaptığı açıklamada, “İlçemiz ve bölgemiz turizmine çok önemli katkılar sağlayacağımızı umut ediyorum. Bölgemize gelecek olan yerli ve yabancı turist sayısının arttırılmasına da önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu nedenle turizm büromuzu kurduk. Bölgemiz turizminin gelişmesinin önünde hiçbir engel yoktur çünkü artık ulaşım noktasında Ordu´nun çok büyük bir eksikliği kalmamıştır. En önemli eksikliğimiz olan havaalanımızın da faaliyete geçmesiyle geriye kalan, bizlerin sivil toplum kuruşları başkanlarımızın, yöre halkının ve sektörün içinde bulunan herkesin bilinçli arzulu, gayretli ve fedakârlığına ihtiyaç duyulmaktadır. Dolayısıyla bu gayret sadece devletimizin ilgi kurumlarının göstermiş olduğu gayretle ve çabayla değil turizmin tüm bölgemizde Ordumuzda gelişmesi, gelecek olan turist sayısının arttırılması topyekûn bir seferberliğinin ilan edilmesiyle birlikte güç ve emek birlikteliğinin sağlanmasıyla çok daha yükseğe zirveye çıkacağını düşünüyorum. Bölgemiz turizmin kalkınması için yapacak çok işimiz var. İnşallah önümüzdeki günler turizm adına çok değerli kazanımlar elde edilmiş bölgemiz ekonomisine katkı sağlamış bir düzeye ulaşmış oluruz.” dedi. (Ahmet Altay)(Ordu,Fatsa Gazetesi-07.03.2016)
Gençlik Merkezimizden KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’a ziyaret
Gençlik Merkezi Başkanımız Çağrı Batuhan Budak ve yönetim kurulu üyeleri KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Prof. Dr. Tufan Erhürman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TürkiyeSiyonist emperyalizm ve iki manyak…
En gelişmiş silahlar, -maalesef- en eski nefretlerin hizmetindedir.
DünyaBir Milletin İstiklal Sesi: Mehmet Emin Resulzade
Türk dünyasının modern tarihine bakıldığında, bazı isimler yalnızca kendi dönemlerinin değil, aynı zamanda milletlerinin kaderinin de sembolü hâline gelir. Bu isimlerden biri hiç şüphesiz Mehmet Emin Resulzade’dir.
Bakü Türkoloji Kurultayı: Ortak Hafızanın ve Dil Birliğinin Yüz Yıllık Çağrısı
Türk dünyasının ilmî, fikrî ve kültürel tarihinde müstesna bir yere sahip olan Bakü Türkoloji Kurultayı, ilk kez 1926 yılında Bakü’de düzenlendi.
TürkiyeGençlik Merkezimizden KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’a ziyaret
Siyonist emperyalizm ve iki manyak…
Bir Milletin İstiklal Sesi: Mehmet Emin Resulzade
Bakü Türkoloji Kurultayı: Ortak Hafızanın ve Dil Birliğinin Yüz Yıllık Çağrısı
Genç ASAM
Avrasya Bir Vakfı Cumartesi Sohbetleri'nde Türk Dünyasının Geleceği Masaya Yatırıldı
Âlemin yeni ‘ouroboros’u: ABD…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malezya ile atabileceğimiz müşterek adımları değerlendirmeyi sürdüreceğiz
Venezuela: ABD'nin askeri müdahalesinde ölenlerin sayısı 100'e yükseldi
2026’ya iklim krizini önleyemeyeceğimizi kabullenerek mi girdik?
Trump, Venezuela'da kontrolün ABD'de olduğunu ve seçimlerin "doğru zamanda" yapılacağını söyledi
Yemen hükümeti, Hadramevt vilayetinde tamamen kontrol sağlandığını açıkladı
ÇELİKKUBBE'ye bir SİPER Sistemi daha eklendi
İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 110 zanlı yakalandı
Trump'tan Türkiye'nin Gazze'deki Uluslararası İstikrar Gücüne katılımı konusunda değerlendirme
HÜRJET'ten 2,6 milyar avroluk ihracat başarısı
ERSİAD, Bilal Erdoğan'ı Ağırladı…
Yunan Savunma Bakanı Dendias’tan haddini aşan sözler: Ege’yi füzelerle kapatacağız
KIZILELMA'nın tarihi başarısı dünyada yankılandı! 'Başkaları hayal kurarken Türkiye gerçekleştirdi, havadan havaya ölüm zinciri'
Trump Maduro'yu aradı: 'Venezuela'yı terk et' talebi
İçme suyu ve tarımda tasarruf önlemleri kuraklık riskine karşı güçleniyor
Helal telefon olsa alır mıydın?
Duygusal tüketim nesnesi olarak Atatürkçülük
Murat Ülker yapay zekânın atladığı gerçeği yazdı: SHG Airshow 2025
Milletimizin başı sağ olsun
Rahmi Koç bile “Bütün işleri yurt dışına taşımışsın” dedi!
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve Godiva YK Başkanı Murat Ülker, Avrasya Bir Vakfı’nda
Avrasya Bir Vakfı, 2025 - 2026 Açılış Konferansı
Avrupa için rol model! Dünya basını yazdı: Türkiye, NATO'nun yükünü omuzluyor
Yunan akademisyenden canlı yayında Türkiye itirafı! 'Atina çıkmaza sürükleniyor, kapı değişti'
Yükleniyor
