PKK-FETÖ-YUNAN´IN EKO-TERÖR İŞBİRLİĞİ

PKK-FETÖ-YUNAN´IN EKO-TERÖR İŞBİRLİĞİ

Orman yangınlarının sebebi hikmeti ortaya çıkıyor.

 

PKK-FETÖ ve Yunanistan uzun yıllardır çok ciddi bir işbirliği içerisinde bir bütünlük halinde hareket eden bir konsorsiyum oluşturmuş vaziyettedir. Türkiye´nin politik ve toplumsal manada sarsılması için çaba gösteren bu ittifakın terör işbirliği kendisini ne yazık ki Yeşil Vatanımız üzerinde göstermektedir. Yunanistanlı milletvekillerinin söylemlerine dahi yansıyan Yunanistan´ın terörle işbirliği kendisini 2022 yazında da ormanlarımız üzerinde göstermektedir. Türkiye´nin kaos, kargaşa ve karmaşaya itilmesi için yoğun çaba gösteren bu karanlık ittifaka karşı tam teyakkuz haline gelmemiz elzemdir.

Ey Türk Halkı hainler ormanlarımızı ve geleceğimizi yakıyor, uyan!!

PKK-FETÖ-YUNAN işbirliği turizm, tarım ve hayvancılık gelirlerimizi yok etmek, toplumu iç karışıklığa sevk etmek ve devlet otoritesini sarsmak için bu yaz da ormanlarımızı yakmaya başladı! PKK-FETÖ-YUNAN işbirliği, Kargaşa, Karmaşa ve Kaos oluşturma yani 3K stratejisine ormanlarımızı yakarak tekrar hız vermiş vaziyette. ülkemizin istikrarı, güvenliği ve Yeşil Vatanımız kasıtlı yangınlarla hedef haline gelmektedir!

 

/resimler/2022-6/23/1129163686900.jpg

 

Özellikle silahlı mücadele ile iyice ezilen PKK, yeniden güçlenen FETÖ ve Türkiye´nin son zamanlarda hukuka dayalı diplomatik çıkışlarından rahatsız olan Yunanistan geçmişte olduğu gibi bu yıl da karanlık yangın planlarını devreye sokmuştur! Geçtiğimiz yıl PKK , 'Ateşin Çocukları' isimli terör oluşumu üzerinden orman yangınlarını üstlenmiş ancak FETÖCU ve diğer hainlerin baskısıyla bu kabullerini silmişlerdi. Üstelik daha sonra ormanlarımızı yakan ve yakmaya çalışan hainlerin bir kısmı da yakalanmıştı.

Özellikle PKK yangınlar çıkarma ve çevre terörü uygulama hususunda çok net talimatları bulunmaktadır! FETÖ de desteklemektedir.PKK ve FETÖ´ye de ev sahipliğini YUNANİSTAN yapmaktadır. Yunanistan´ın sicili oldukça bozuktur! Yunan Milletvekili Boduvas; 'PKK, Türkiye´nin Akdeniz politikalarını durduran Yunanistan´ın elindeki bir baskı aracıdır. PKK ile mücadele eden Türk Ordusu, Ege´de Yunanistan´a karşı hazırladığı güçlerini Doğu´ya sevk etmektedir.'

Başta devletimiz olmak üzere tüm Türk Milleti bu yaz da PKK-FETÖ-YUNAN işbirliği ile sahneye konulan bu EKO-TERÖR´e karşı uyanık olmalıdır! BU KONU TÜRK MİLLETİNİN ORTAK KONUSUDUR VE ORMANLAR HEPİMİZİN ZENGİNLİĞİ VE GELECEĞİDİR.

Bu karanlık işbirliğine karşı Türk Milleti ve devleti tek yumruk olmalıdır. PKK-FETÖ-YUNAN işbirliğine bu yaz da kurban edecek ne bir santim Yeşil Vatanımız ne bir ağacımız ne de bir Yörük-Türkmen obamız vardır!



Avrasya Bir Vakfı, 2025 - 2026 Açılış Konferansı

KONFERANS:

Türkiye

Avrupa için rol model! Dünya basını yazdı: Türkiye, NATO'nun yükünü omuzluyor

Al Monitor’ün analizine göre ABD geri adım atarken Türk savunma sanayisi NATO’nun bel kemiği oldu. Uzmanlar, Avrupa’nın güvenlik açığını kapatan tek ülkenin Türkiye olduğunu ifade ediyor.

Teknoloji

Yunan akademisyenden canlı yayında Türkiye itirafı! 'Atina çıkmaza sürükleniyor, kapı değişti'

Yunan akademisyen katıldığı canlı yayında Ankara-Atina ilişkilerine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Dünya

Fransa, Monako, Belçika, Lüksemburg ve Malta, Filistin Devleti'ni tanıdıklarını duyurdu

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Monako Prensi 2. Albert, Belçika Başbakanı Bart De Wever, Lüksemburg Başbakanı Luc Frieden ve Malta Başbakanı Robert Abela, Filistin Devleti'ni resmen tanıdıklarını duyurdu.

Dünya

Avrasya Bir Vakfı, 2025 - 2026 Açılış Konferansı

Avrupa için rol model! Dünya basını yazdı: Türkiye, NATO'nun yükünü omuzluyor

Yunan akademisyenden canlı yayında Türkiye itirafı! 'Atina çıkmaza sürükleniyor, kapı değişti'

Fransa, Monako, Belçika, Lüksemburg ve Malta, Filistin Devleti'ni tanıdıklarını duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fox News'e konuştu: Gazze'deki soykırımın faili Netanyahu'dur

Gram altın kritik seviyeyi aşarak rekor kırdı

Dört haftadır güncel İtalya gezilerimi yazıyorum. Şimdi size hepsinin linklerini beraber takdim ediyorum.

Türk Milliyetçileri Türk Kültür Kampı’nda Buluştu

Rusya - Ukrayna Savaşında Macron'un Umudu Türk Askeri! Türkiye 3. Dünya Savaşını Nasıl Önledi?

Ve Gazze ve vicdan ve merhamet…

İNSANIN SIRRI” NEDİR?

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs Türkü yalnız değildir, bu yolculukta her zaman Türkiye Cumhuriyeti yanımızdadır

Gazze'de son 24 saatte 18 kişi açlıktan hayatını kaybetti

Milli platformlara güç katan yeni sistemler IDEF 2025'te görücüye çıkacak

Sakarya'da çıkan orman yangınına müdahale sürüyor

KINAMA BİLDİRİSİ

Yaşargil Efsanesi

“YÜZYILIN CERRAHI” HAYATINI KAYBETTİ

“MİLLİ UÇAK KAAN”ENDONEZYA YOLCUSU

Soykırım destekçisi Siyonist bakanlara 'canavarlık' yaptırımı! Ülkeye girişleri yasaklandı

Trump'tan göstericilere hapis tehdidi! Toplu tutuklamalar başladı: Sokağa çıkma yasağı uygulanıyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde bilirkişi raporu tamamlandı: Mühendislerin dikkat çektiği altı tespit

İstanbul'un üç ilçesinde seçim tamamlandı: Gaziosmanpaşa Belediyesi AK Parti'ye geçti

Togg'un yeni sedan modeli yollarda! İşte tahmini satış fiyatı

Terörsüz Türkiye’ meselesi konuşuldu

BELARUS BAŞKONSOLOSU VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ

GENÇLERDEN 19 MAYIS BULUŞMASI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Türk Mallarını Rumlaştırma Tuzağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump'ın görüşmesi dünya basınında

Yükleniyor