• BIST 100

    10279,98%0,03
  • DOLAR

    32,31% -0,06
  • EURO

    34,84% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2408,92% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21

Pompeo: Putin ve Trump, Bolton´un Moskova ziyaretinden sonra görüşebilir

Pompeo: Putin ve Trump, Bolton´un Moskova ziyaretinden sonra görüşebilir

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, ABD ve Rusya liderlerinin Trump´ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton´un Moskova ziyaretinden kısa bir süre sonra görüşebileceklerini belirtti.

 

MSNBC kanalına konuşan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD ve Rusya liderlerinin arasında beklenen görüşmenin, ABD Başkanı Donald Trump´ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton´un Moskova ziyaretinden kısa bir süre sonra gerçekleşebileceğini söyledi.

Pompeo, 'Bolton´un pazar ya da pazartesi günü Moskova´ya hareket etmeyi planladığını biliyorum. Orada partnerleriyle bir araya gelecek ve muhtemelen bu görüşmeden kısa bir süre sonra Başkan Trump´ın da partneriyle (Vladimir Putin´le) bir araya geleceğini düşünüyorum' diye konuştu.

PESKOV: HAZIR OLDUĞUMUZDA BİLDİRECEĞİZ 

Pompeo´nun ABD ve Rusya liderleri arasında görüşme olabileceğini belirtmesinin ardından bir açıklama da Kremlin´den geldi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin´in yakın zamanda görüşüp görüşmeyeceği sorusuna, 'Hazır olur olmaz bunu bildireceğiz' yanıtını verdi.



17.8° / 9.5°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor