• BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

´Putin, trafik nedeniyle özür diledi´: İranlılar, Putin´in ziyaretine nasıl tepki verdi?

´Putin, trafik nedeniyle özür diledi´: İranlılar, Putin´in ziyaretine nasıl tepki verdi?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin´in çarşamba günü Tahran´a yaptığı ziyaret İranlı sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle takip edildi. Kullanıcılardan bazıları, Putin´in, kente gelişi nedeniyle oluşan trafik için halktan

 

Putin, çarşamba günü İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev´le görüşme gerçekleştirmek için Tahran´a gitti. 

Rus liderin ziyareti dünya kamuoyunun yanısıra İranlılar ilgiyle takip etti.

Sözgelimi Reza Araby isimli kullanıcı, Putin´in İran´a uçuşunu izleyip nerede olduğunu anbean bildirdi.

​Kullanıcıların en çok dikkatini çeken şeyse Putin´in, konvoyunun kentte yoğun trafiğe neden olmasından dolayı özür dilemesi oldu.

Parhiz isimli kullanıcı trafik görüntülerini paylaşarak 'En azından üst düzey yetkililerden biri oluşan ´diplomasi trafiği sıkışıklığı´ nedeniyle Tahran halkından özür diledi' ifadelerini kullandı.

​Tajik Rostami de 'Putin, Tahran´a geldi, trafik ve yolların sıkışıklığı nedeniyle özür diledi. Ne yazık ki bizim liderlerimiz böyle yapmıyor' mesajını paylaştı.

​HAK isimli kullanıcı da Putin gibi üst düzey bir yetkilinin bir başka ülkeye gidip trafik nedeniyle özür dilemesine inanamadığını belirtti.

​‘VÜCUT DİLİ USTASI´

Miladadham isimli kullanıcı da Putin´in ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Barack Obama ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile görüşmesinin fotoğraflarını paylaştı.

Kullanıcı, Putin´in beden dilini kullanmada usta olduğunu ifade etti.



17° / 11.3°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor