Tarih: 13.07.2017 11:23

Putin´in kapısını açtığı kırmızı çantalı gizemli kişi kim?

Facebook Twitter Linked-in

 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Valaam Adası´nda bulunan Aziz Sergey ve Herman´ın kalıntılarını görmek için Valaam Manastırı´nı ziyaret etti.

Lacivert bir Mercedes ML kullanan Putin, manastırın önüne geldiğinde arabadan inip arka koltuktaki bir kişinin kapısını açtı.

Görüntülerden Putin´in ceketinin nerede olduğunu sorduğu anlaşılan ve kırmızı çantasından başka hiçbir yeri görünmeyen kişi, eliyle ileride bir noktayı işaret etti.

​Basına yansıyan görüntüler Putin´in arabasıyla ‘kırmızılı bir kadınla dolaştığı´ söylentilerine yol açtı.

Sözgelimi The Guardian´ın Moskova muhabiri Shaun Walker 'Putin, Valaam´a araba kullanarak geldi. Peki ama Putin´in kapısını açtığı ve onu ileriye gönderen kişi kim?' ifadelerini kullandı.

​Bazı kullanıcılar da işe biraz hayal gücü katarak, Putin´in kapısını açtığı kişinin ‘Game of Thrones´ dizisindeki ‘Kırmızı Kadın´ Melisandre olduğunu ileri sürdü.

​PESKOV MERAKLARI GİDERDİ

Basının ve kullanıcıların merakı öyle bir seviyeye ulaştı ki, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, arka koltuktaki gizemli yolcu hakkında bilgi verdi. Ancak açıklamalar ‘hayal kırıklığı yarattı.´

Peskov, gizemli yolcunun Putin´in güvenlik görevlilerinden biri olduğunu ve Rus liderin o sırada arka koltuktan bir şey almak istediğini söyledi.

Açıklamalara göre, güvenlik görevlisi Putin´e sorduğu şeyin nerede olduğunu gösteriyordu.

Bu arada videoda saniyeler sonra Patrik Kirill´i ceketiyle karşılaması da Putin´in aradığı şeyin ceketi olduğu anlaşılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —