Gazetecilere konuşan Rosatom´dan bir kaynak, atmosferdeki rutenyum-106 seviyesinin artışının Rusya´daki nükleer tesislerde meydana gelen bir kaza olabileceğine ilişkin iddialara yönelik 'Rusya´daki nükleer tesislerde hiçbir olay veya kaza yaşanmadı' ifadelerini kullandı.
Rutenyumun salındığı yerin ise Güney Ural bölgesindeki bir tesis olduğu ileri sürülmüştü.
Mayak nükleer işleme tesisi de radyoaktivite seviyesinin yükselmesinin Rusya´nın sorumlu olduğu iddialarını reddetmişti. Sputnik´e konuşan Mayak´tan bir kaynak, Rusya Federal Hidrometeoroloji ve Çevre Gözlem Merkezi´nin (Rosidromet), atmosferde Mayak tesis kaynaklı bir kirliliğe rastlamadıklarını belirtmişti.
LEMAN İSİMLİ KAYNAĞI KARANLIK SÖZDE BİR DERGİNİN PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E YÖNELİK YAPTIĞI SAYGISIZLISIZLIĞI, İNANÇ VE DEĞERLERİMİZE YÖNELİK MAKSATLI SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUZ.
TürkiyeProf. Dr. İsmail Hakkı Aydın
TürkiyeProf. Dr. Gazi Yaşargil hayatını kaybetti.
TürkiyeTürkiye, Endonezya'ya KAAN uçağı ihraç edecek.
Teknoloji