Rusya Donanması Komutanı Nikolay Yevmenov, 2021 yılında donanmaya bağlı birliklerin Arktik ve Dünya Okyanusu´ndaki ekonomik faaliyetleri korumaya yönelik eğitim alacağını söyledi.
Donanma Askeri Konseyi toplantısında konuşan Yevmenov, 'Donanmanın yaz eğitim dönemindeki temel görevlerinden biri, donanmanın ve Hazar Filosu´nun kuvvetlerini ve birliklerini Arktik de dahil Dünya Okyanusu´nda Rusya tarafından yürütülen ekonomik faaliyetlerin güvenliğini sağlamaya yönelik görevlerin yerine getirilmesiyle ilgili ortak eylemlere hazırlamak olacak' dedi.
Bu yıl Rusya Donanması´nın hazırlanması ve kullanılmasıyla ilgili yeni idari belgelerin yürürlüğe koyulduğunu söyleyen Yevmenov, yaz eğitim döneminde bu belgelerdeki bilgilerin öğrenileceğini ve uygulamaya koyulacağını kaydetti.
LEMAN İSİMLİ KAYNAĞI KARANLIK SÖZDE BİR DERGİNİN PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E YÖNELİK YAPTIĞI SAYGISIZLISIZLIĞI, İNANÇ VE DEĞERLERİMİZE YÖNELİK MAKSATLI SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUZ.
TürkiyeProf. Dr. İsmail Hakkı Aydın
TürkiyeProf. Dr. Gazi Yaşargil hayatını kaybetti.
TürkiyeTürkiye, Endonezya'ya KAAN uçağı ihraç edecek.
Teknoloji