Rus turist yanlışlıkla Putin´in silahlarının yerini ifşa etti
Bir Rus turist, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla, ülkesinin silahlarını ifşa etti. Ukrayna Savunma Bakanlığı da fotoğrafı alaycı bir şekilde paylaşarak, Rus turiste teşekkür etti.
Bir Rus turist, sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla, ülkesinin silahlarını ifşa etti. Ukrayna Savunma Bakanlığı da fotoğrafı alaycı bir şekilde paylaşarak, Rus turiste teşekkür etti.
Bir Rus´un sosyal medya hesabında paylaştığı mayolu ve kameraya el salladığı fotoğraf, başına iş açtı. Kırım´da çekilen fotoğrafın arka planında Rus S-400 savunma sistemine ait silahlar görülüyor.
Rusya´nın Facebook eşdeğeri Vkontakte adlı sosyal ağında yayınlanan fotoğrafın, Kırım´ın Evpatorya şehri yakınlarındaki bir tuzlada çekildiği düşünüldü. Fotoğrafın temmuz ayındaki eski uydu görüntüleri ile karşılaştırılmasıyla konum doğrulandı.
Ukrayna daha önce Rus turistlerden ´hoş olmayan bir şekilde sıcak bir yaz tatili´ istemedikçe Kırım´ı ziyaret etmemelerini istemişti.
SAVUNMA BAKANLIĞI ALAY ETTİ
Ukrayna Savunma Bakanlığı, esprili bir sosyal medya paylaşımıyla fotoğrafın kendilerine yardımcı olduğunu söyledi. Bakanlığın resmi Twitter adresinden yapılan paylaşımda, “Belki de Rus turistlere fazla yükleniyoruz. Bazen gerçekten yardımcı olabiliyorlar. İşgal altındaki Kırım´ın Evpatorya şehri yakınlarındaki Rus hava savunma mevzilerinde fotoğraf çeken bu adam gibi. Teşekkürler ve böyle çalışmaya devam edin!” denildi.

Ukrayna´nın bu bilgiyle veya silahlarla ne yaptığı bilinmiyor. Ancak Kırım´da geçen hafta çok sayıda patlama meydana geldiği öğrenildi.
Savunma Bakanı Oleksii Reznikov, patlamalardan Ukrayna´nın ‘direniş gücü´nün sorumlu olduğunu açıkladı.
'SAVAŞ KIRIM´LA BAŞLADI, KIRIM´LA BİTMELİ'
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, geçtiğimiz günlerde Kırım´ın ülkesinin bir parçası olarak kalması gerektiğine olan inancını yineledi.
2014´ten bu yana Rusya´nın Kırım topraklarında olmasına atıfta bulunarak, 'Bu Rus savaşı Kırım´la başladı ve Kırım´la - onun kurtuluşuyla - bitmeli' dedi.
Gençlik Merkezimizden KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’a ziyaret
Gençlik Merkezi Başkanımız Çağrı Batuhan Budak ve yönetim kurulu üyeleri KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Prof. Dr. Tufan Erhürman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TürkiyeSiyonist emperyalizm ve iki manyak…
En gelişmiş silahlar, -maalesef- en eski nefretlerin hizmetindedir.
DünyaBir Milletin İstiklal Sesi: Mehmet Emin Resulzade
Türk dünyasının modern tarihine bakıldığında, bazı isimler yalnızca kendi dönemlerinin değil, aynı zamanda milletlerinin kaderinin de sembolü hâline gelir. Bu isimlerden biri hiç şüphesiz Mehmet Emin Resulzade’dir.
Bakü Türkoloji Kurultayı: Ortak Hafızanın ve Dil Birliğinin Yüz Yıllık Çağrısı
Türk dünyasının ilmî, fikrî ve kültürel tarihinde müstesna bir yere sahip olan Bakü Türkoloji Kurultayı, ilk kez 1926 yılında Bakü’de düzenlendi.
TürkiyeGençlik Merkezimizden KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’a ziyaret
Siyonist emperyalizm ve iki manyak…
Bir Milletin İstiklal Sesi: Mehmet Emin Resulzade
Bakü Türkoloji Kurultayı: Ortak Hafızanın ve Dil Birliğinin Yüz Yıllık Çağrısı
Genç ASAM
Avrasya Bir Vakfı Cumartesi Sohbetleri'nde Türk Dünyasının Geleceği Masaya Yatırıldı
Âlemin yeni ‘ouroboros’u: ABD…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malezya ile atabileceğimiz müşterek adımları değerlendirmeyi sürdüreceğiz
Venezuela: ABD'nin askeri müdahalesinde ölenlerin sayısı 100'e yükseldi
2026’ya iklim krizini önleyemeyeceğimizi kabullenerek mi girdik?
Trump, Venezuela'da kontrolün ABD'de olduğunu ve seçimlerin "doğru zamanda" yapılacağını söyledi
Yemen hükümeti, Hadramevt vilayetinde tamamen kontrol sağlandığını açıkladı
ÇELİKKUBBE'ye bir SİPER Sistemi daha eklendi
İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 110 zanlı yakalandı
Trump'tan Türkiye'nin Gazze'deki Uluslararası İstikrar Gücüne katılımı konusunda değerlendirme
HÜRJET'ten 2,6 milyar avroluk ihracat başarısı
ERSİAD, Bilal Erdoğan'ı Ağırladı…
Yunan Savunma Bakanı Dendias’tan haddini aşan sözler: Ege’yi füzelerle kapatacağız
KIZILELMA'nın tarihi başarısı dünyada yankılandı! 'Başkaları hayal kurarken Türkiye gerçekleştirdi, havadan havaya ölüm zinciri'
Trump Maduro'yu aradı: 'Venezuela'yı terk et' talebi
İçme suyu ve tarımda tasarruf önlemleri kuraklık riskine karşı güçleniyor
Helal telefon olsa alır mıydın?
Duygusal tüketim nesnesi olarak Atatürkçülük
Murat Ülker yapay zekânın atladığı gerçeği yazdı: SHG Airshow 2025
Milletimizin başı sağ olsun
Rahmi Koç bile “Bütün işleri yurt dışına taşımışsın” dedi!
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve Godiva YK Başkanı Murat Ülker, Avrasya Bir Vakfı’nda
Avrasya Bir Vakfı, 2025 - 2026 Açılış Konferansı
Avrupa için rol model! Dünya basını yazdı: Türkiye, NATO'nun yükünü omuzluyor
Yunan akademisyenden canlı yayında Türkiye itirafı! 'Atina çıkmaza sürükleniyor, kapı değişti'
Yükleniyor
