Açıklamada 'Çin ve Kuzey Kore liderinin Pekin´deki görüşmesini olumlu değerlendiriyoruz. Bu görüşme, Kore yarımadası ve çevresindeki son zamanlarda gözlenen olumlu eğilimleri güçlendirecek önemli bir adım' ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada Moskova´nın Çin´le olan işbirliğini geliştirmeye ve bölgedeki sorunların çözümü için diyaloğa hazır olduğu belirtildi.
´PUTİN İLE KİM ARASINDA PLANLANAN BİR GÖRÜŞME YOK´
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kim Jong-un arasında şimdilik planlanan bir görüşme olmadığını söyledi.
Kim Jong-un 25-28 Mart tarihleri arasında Çin´e gitti. Ziyaret sırasında iki ülkenin lideri arasında görüşme gerçekleşti.
Murat ÜLKER
DünyaTTA Grup tarafından düzenlenen “Türk Kültür Kampı,” 30–31 Ağustos 2025 tarihlerinde, doğanın ve tarihin iç içe geçtiği Pursaklar’daki Karaköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi.
TürkiyeASAM Başkanı Eray Güçlüer Sabah Youtube kanalında Esra Aydoğdu’nun sorularını cevapladı.
DünyaDünyada yeni ve onurlu bir dalga yükseliyor: Siyonizm karşıtlığı…