Rusya´dan 61 ABD´li yetkiliye yaptırım

Rusya´dan 61 ABD´li yetkiliye yaptırım

Gelen son dakika haberine göre; Rusya Dışişleri Bakanlığı, aralarında ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ve Enerji Bakanı Jennifer Granholm´ün bulunduğu diplomat, siyasi, iş insanı ve medya mensuplarından oluşan 61 ABD vatandaşını yaptır?

 

Gelen son dakika haberine göre; Rusya Dışişleri Bakanlığı, aralarında ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ve Enerji Bakanı Jennifer Granholm´ün bulunduğu diplomat, siyasi, iş insanı ve medya mensuplarından oluşan 61 ABD vatandaşını yaptırım listesine dahil ederek ülkesine giriş yasağı koydu.

Rusya, kendisine yaptırım uygulayan ABD´ye karşılık vermeye devam ediyor. Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD tarafından Rus siyasi ve önde gelen isimlere uygulanan yaptırımlara karşılık verildiği belirtilerek, aralarında ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Enerji Bakanı Jennifer Granholm, Beyaz Saray İletişim Direktörü Katherine Joan Bedingfield, Beyaz Saray Bütçe Direktörü Shalanda Young, ABD Dışişleri Bakanlığı Siber Güvenlik Koordinatörü Michele Markoff, Delta Air Lines CEO´su Edward Bastian, New York Menkul Kıymetler Borsası Başkanı Jeffrey Sprecher ve Fitch Group Başkanı ve CEO´su Paul Taylor ile diplomat, siyasi, iş insanı ve medya mensuplarından oluşan 61 ABD vatandaşını yaptırım listesine dahil edildiği ve Rusya´ya girişlerinin yasaklandığı duyuruldu.

Açıklamada, “ABD´nin, Rus siyasi figürlere ve Rus iş dünyası temsilcilerine sürekli genişletilen yaptırımlarına karşı önde gelen savunma ve askeri şirketlerin temsilciler, medya platformları, derecelendirme kuruluşları, uçak ve gemi inşa şirketlerinin yöneticilerinden oluşan 61 kişi dahil edildi” denildi.

 

 



Trump, Venezuela'da kontrolün ABD'de olduğunu ve seçimlerin "doğru zamanda" yapılacağını söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela'da kontrolün kendilerinde olduğunu savunarak, "Ülkedeki her şeyi biz yöneteceğiz ve ülkeyi düzelteceğiz. Daha sonra seçimler doğru zamanda yapılacaktır." dedi.

Dünya

Yemen hükümeti, Hadramevt vilayetinde tamamen kontrol sağlandığını açıkladı

Yemen’in Hadramevt vilayetinin tamamında yeniden kontrolün sağlandığı ve Güney Geçiş Konseyi’ne (GGK) bağlı güçlerin bölgeden çıkarıldığı duyuruldu.

Dünya

ÇELİKKUBBE'ye bir SİPER Sistemi daha eklendi

Entegre Hava Savunma Sistemi ÇELİKKUBBE'ye bir SİPER Uzun Menzilli Hava Savunma Sistemi daha eklendi.

Dünya

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 110 zanlı yakalandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında Yalova'daki DEAŞ üyeleriyle bağlantılı olan 41 şüphelinin de yer aldığı 110 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Türkiye

Trump, Venezuela'da kontrolün ABD'de olduğunu ve seçimlerin "doğru zamanda" yapılacağını söyledi

Yemen hükümeti, Hadramevt vilayetinde tamamen kontrol sağlandığını açıkladı

ÇELİKKUBBE'ye bir SİPER Sistemi daha eklendi

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 110 zanlı yakalandı

Trump'tan Türkiye'nin Gazze'deki Uluslararası İstikrar Gücüne katılımı konusunda değerlendirme

HÜRJET'ten 2,6 milyar avroluk ihracat başarısı

ERSİAD, Bilal Erdoğan'ı Ağırladı…

Yunan Savunma Bakanı Dendias’tan haddini aşan sözler: Ege’yi füzelerle kapatacağız

KIZILELMA'nın tarihi başarısı dünyada yankılandı! 'Başkaları hayal kurarken Türkiye gerçekleştirdi, havadan havaya ölüm zinciri'

Trump Maduro'yu aradı: 'Venezuela'yı terk et' talebi

İçme suyu ve tarımda tasarruf önlemleri kuraklık riskine karşı güçleniyor

Helal telefon olsa alır mıydın?

Duygusal tüketim nesnesi olarak Atatürkçülük

Murat Ülker yapay zekânın atladığı gerçeği yazdı: SHG Airshow 2025

Milletimizin başı sağ olsun

Rahmi Koç bile “Bütün işleri yurt dışına taşımışsın” dedi!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve Godiva YK Başkanı Murat Ülker, Avrasya Bir Vakfı’nda

Avrasya Bir Vakfı, 2025 - 2026 Açılış Konferansı

Avrupa için rol model! Dünya basını yazdı: Türkiye, NATO'nun yükünü omuzluyor

Yunan akademisyenden canlı yayında Türkiye itirafı! 'Atina çıkmaza sürükleniyor, kapı değişti'

Fransa, Monako, Belçika, Lüksemburg ve Malta, Filistin Devleti'ni tanıdıklarını duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fox News'e konuştu: Gazze'deki soykırımın faili Netanyahu'dur

Gram altın kritik seviyeyi aşarak rekor kırdı

Dört haftadır güncel İtalya gezilerimi yazıyorum. Şimdi size hepsinin linklerini beraber takdim ediyorum.

Türk Milliyetçileri Türk Kültür Kampı’nda Buluştu

Rusya - Ukrayna Savaşında Macron'un Umudu Türk Askeri! Türkiye 3. Dünya Savaşını Nasıl Önledi?

Ve Gazze ve vicdan ve merhamet…

İNSANIN SIRRI” NEDİR?

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs Türkü yalnız değildir, bu yolculukta her zaman Türkiye Cumhuriyeti yanımızdadır

Gazze'de son 24 saatte 18 kişi açlıktan hayatını kaybetti

Yükleniyor