• BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00

Sevdiğinin sevdiğini sevmesini seviyorsan, sen de sevilirsin. Öylesi bir sevgiyi hissetmek herkese nasip olmaz.

Sevdiğinin sevdiğini sevmesini seviyorsan, sen de sevilirsin. Öylesi bir sevgiyi hissetmek herkese nasip olmaz.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya´nın ABD Büyükelçisi Sergey Kislyak´ın ´ajan olduğu´ iddialarını konuşmayı reddederek, CNN muhabirine yalan haber yapmayı bırakmalarını söyledi.

 

CNN´in haberinde ABD istihbaratının, Rusya´nın Washington Büyükelçisi Sergey Kislyak´ın ajan olduğunu düşündüğü iddia edildi. 

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova´nın dün gerçekleştirilen haftalık basın toplantısına bir CNN muhabiri de katıldı.

Toplantı sonrasında yanına gelen CNN muhabiri ile kısa bir diyaloğa giren Zaharova, 'CNN, Kislyak´ı Rus ajanı ve ABD´li yetkilileri ajan yapmaya çalışan bir istihbarat çalışanı olmakla suçladı. Aman tanrım' ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin ardından CNN muhabiri, benzer suçlamaların ABD´li yetkililere de yöneltildiğini söyleyince Zaharova 'Haydi, artık yalan söylemeyi ve yalan haber yapmayı bırakın. Bu CNN için iyi bir tavsiye. Teşekkür ederim' diyerek muhabirin yanından uzaklaştı.

Zaharova, Facebook hesabından da suçlamaları 'Medya dibi gördü mü?' sözleriyle eleştirmişti. 

Son olarak dün Demokratlar´ın Temsilciler Meclisi´ndeki lideri Nancy Pelosi, ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions´ın Kongre´de ABD Başkanı Donald Trump´ın seçim kampanyası sırasında Rus yetkililerle iletişim kurmadığı hakkında Kongre´deki ifadesinde ´yemin altında iken yalan söylediğini´ savunmuştu.

 Sessions´un Eylül ve Temmuz 2016´da Rusya´nın Washington Büyükelçisi Sergey Kislyak ile görüştüğü iddia ediliyor.



23° / 13.4°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor