• BIST 100

    10071,96%-0,11
  • DOLAR

    32,38% -0,10
  • EURO

    34,68% -0,32
  • GRAM ALTIN

    2404,51% -1,24
  • Ç. ALTIN

    3885,31% -0,65

Snowden: Hiç kimse Putin´i Trump kadar sevmiyor

Snowden: Hiç kimse Putin´i Trump kadar sevmiyor

ABD´nin gizli dinleme faaliyetlerini ortaya çıkaran ve Rusya´da yaşayan eski NSA çalışanı Edward Snowden, hiç kimsenin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin´i ABD Başkanı Donald Trump kadar sevmediğini söyledi.

 

Huffington Post´un haberine göre Snowden, Trump´ın Rus lider Putin´e beslediği sevgi ve Özel Savcı Robert Mueller´in yürüttüğü ´Rus müdahalesi´ soruşturması hakkında açıklamalar yaptı. 

Snowden, 'Bu dünyada hiç kimse Putin´i Trump kadar sevmiyor. Ancak insanlar, Mueller´in soruşturmasında Trump aleyhinde kanıt bulunacağını umarak çok fazla şey istiyor' dedi.

Snowden, hem Kremlin´in hem de Beyaz Saray´ın reddettiği Rusya´nın ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddiaları hakkında Trump aleyhinde kanıt bulunamayacağını belirtti.

´TRUMP BİR KELİMENİN SONUNDA NE SÖYLEYECEĞİNİ DAHİ HATIRLAYAMAZ´

Rus hükümetinin Trump´ı kendi safına çekmiş olabileceğinden şüphe duyduğunu kaydeden Snowden şu ifadeleri kullandı: 

'Dürüst olmak gerekirse, Trump´ı 3 dakika dinleyen herkes onun her şeyi mahveden biri olduğunu anlar. Trump, ´Mançuryalı Aday´ gibi karmaşık bir casus operasyonuna dahil etmek isteyeceğiniz bir figür değil. Zira, bu adam bir kelimenin sonunda ne söyleyeceğini dahi hatırlamaz.'

´TRUMP´IN RUSYA İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAK İSTEMEDİĞİ ANLAMINA GELMEZ´

Snowden, bu durumun Trump´ın Rusya ile işbirliği yapmak istemediği anlamına gelmediğini de kaydetti.



15.8° / 13.4°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor