• BIST 100

    10266,53%-0,01
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35

Taşucu Limanı özelleştiriliyor

Taşucu Limanı özelleştiriliyor

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Taşucu Limanı´nın 40 yıl süreyle ´işletme hakkının verilmesi´ yöntemiyle, liman geri sahasında bulunan taşınmazın da ´satış´ yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesi için ilana çıkt?

 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Taşucu Limanı´nın 40 yıl süreyle ´işletme hakkının verilmesi´ yöntemiyle, liman geri sahasında bulunan taşınmazın da ´satış´ yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesi için ilana çıktı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı´nın (ÖİB), söz konusu taşınmaz satışına ilişkin ihale ilanı Resmi Gazete´de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ´ye ait, Mersin´de bulunan Taşucu Limanı 40 yıllığına işletme hakkının verilmesi yöntemiyle, liman geri sahasında bulunan taşınmaz da ´satış´ yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilecek.

İhalede geçici teminat bedeli 20 milyon lira, ihale şartnamesi ve tanıtım dokümanı bedeli ise 20 bin lira olarak belirlendi. İhale için istekliler 8 Eylül saat 17.00´ye kadar teklif verilebilecekler.

İhale, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarf içinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle ´pazarlık usulü´yle gerçekleştirilecek. İhaleye gerçek ve tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecek.

İhaleye katılım için İhale Şartnamesi ile Tanıtım Dokümanı´nın satın alınması ve ÖİB´nin internet sitesinden temin edilecek Gizlilik Taahhütnamesi´nin imzalanması gerekiyor.

 



19.2° / 10.4°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor