• BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Thy Beş Yıldır “Avrupa’nın En İyisi”

Thy Beş Yıldır “Avrupa’nın En İyisi”

Türk Hava Yolları (THY), 2015 Skytrax Dünya Havacılık Ödülleri kapsamında; 'Avrupa’nın En İyi Hava Yolu Şirketi', 'Güney Avrupa`nın En İyi Hava Yolu', 'Dünyanın En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu', 'Dünyanın En İyi Business Clas

 

Hexun

Türk Hava Yolları (THY), 2015 Skytrax Dünya Havacılık Ödülleri kapsamında; 'Avrupa’nın En İyi Hava Yolu Şirketi', 'Güney Avrupa`nın En İyi Hava Yolu', 'Dünyanın En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu', 'Dünyanın En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı' ödüllerine layık görüldü.

16 Haziran`da Skytrax’ın en son seçim sonuçları açıklandı.

Bu yılki oylamada, THY, bir kez daha tam bir zafer elde ederek beşinci kez havacılık yolcularının oylarıyla 'Avrupa`nın En İyi Hava Yolu Şirketi' seçildi.

Geniş bir yelpazede sunduğu hizmet ve servisler ayrıca yenilediği ve genişlettiği yolcu salonları, yolcuların uçağa binmeden önce veya transfer sürecinde THY’de yaşadıkları benzersiz deneyimler, şirketin 'Dünyanın En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu' unvanını kazanmasını sağladı.

Aynı zamanda THY`nin Atatürk Havalimanındaki sektörde ünlü olan 'Türkish Airlines Lounge İstanbul'da sunduğu mükemmel yiyecek ve içecekler, bu kategoride THY’ye iki yıldır 'Dünyanın En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı' ödülünü kazandırıyor. THY`nin başarılı yiyecek-içecek partneri -THY yolcularına havada ve yolcu salonlarında catering hizmeti sunan- Türkiye DO&CO şirketi de THY`nin yeniden ödüllerle onurlandırılmasının önemli etkenlerinden biri.

2015 Skytrax Dünya Havacılık Ödülleri sonuçları, 16 Haziran’da Paris Porte de Versailles’deki Passenger Terminal EXPO`da açıklandı. Skytrax CEO`su Edward Plaisted, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil`e, 'Avrupa`nın En İyi Hava Yolu Şirketi', 'Güney Avrupa`nın En İyi Hava Yolu', 'Dünyanın En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu', 'Dünyanın En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı' ödüllerini takdim etti.

Bu ödüller, THY’nin başarılarını sürdürdüğüne ve geçen yıllara kıyasla yolcu kapasitesini artırdığına işaret ediyor. ( Çin, Hexun – 18 Haziran 2015 )



22.1° / 13.7°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor