Tarih: 28.12.2016 11:08

Trump kendine teşekkür etti

Facebook Twitter Linked-in

 

Başkanlık koltuğuna oturmasına haftalar kalan Trump, kişisel Twitter hesabından sabah saatlerinde açıklanan Tüketici Güven Endeksini değerlendirdi.

´15 YILIN EN YÜKSEK SEVİYESİNDE, TEŞEKKÜRLER DONALD´

Trump, birkaç saat içinde 10 binin üzerinde kişinin yorum yaptığı paylaşımında, 'ABD Tüketici Güven Endeksi aralıkta yaklaşık 4 puan artarak 113.7´ye yani 15  yılı aşkın sürenin en yüksek seviyesine çıktı. Teşekkürler Donald' ifadelerini kullandı. 

​Söz konusu paylaşıma verilen tepkilerde, Trump´ın kişisel twitter hesabından kendisine teşekkür etmesi tiye alınırken, yeni başkanın destekçileri ile muhalifler arasındaki tartışmalar dikkati çekti.

ABD´li tüketicilerin eğilimlerini ölçen Conference Board, yerel saatle sabah açıklanan raporunda Tüketici Güven Endeksi aralık ayında 113.7´ye çıkarak 2001´den bu yana en yüksek seviyesine ulaştığını açıklamıştı.

´BEN KAZANMADAN ÖNCE DÜNYA KARANLIKTI, UMUT YOKTU´

Trump, dün yaptığı başka bir paylaşımda ise hisse senedi piyasalarındaki yükselişi başkanlık seçimine bağlayarak, 'Ben kazanmadan önce dünya karanlıktı, hiç umut yoktu. Şimdi borsa neredeyse yüzde 10 yükseldi ve Noel harcamaları 1 trilyon doları aştı' yorumunda bulunmuştu.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —