• BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Trump: Şi´ye Suriye haberini verdiğimde dünyanın en güzel çikolatalı pastasını yiyorduk

Trump: Şi´ye Suriye haberini verdiğimde dünyanın en güzel çikolatalı pastasını yiyorduk

ABD Başkanı Trump, Suriye´deki Şayrat hava üssüne düzenlenen saldırıyı Çin Devlet Başkanı Şi´ye nasıl haber verdiğini anlattı. Sosyal medya Trump´ın, sözlerine kayıtsız kalmadı.

 

Fox Business Network´te Maria Bartiromo´nun programına katılan ABD Başkanı Donald Trump, Suriye´nin Humus kenti yakınlarındaki askeri hava üssü Şayrat´ın, Doğu Akdeniz´e konuşlandırdığı savaş gemilerinden fırlatılan Tomahawk füzeleriyle vurulduğu haberini, Florida´daki malikanesi Mar-a-Lago´da ağırladığı Çin Devlet Başkanı Şi Cinping´e verdiği dakikaları anlattı. 

Şi´yi, ‘dünyanın en güzel çikolatalı pastasını yedikleri´ sırada Suriye saldırısının başladığı yönünde bilgilendirdiğini kaydeden Trump, misafirinin hava saldırısına onayladığını çünkü ‘Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad´ın kendi halkına karşı kimyasal silah kullandığını´ söyledi.

Trump´ın yemek ve siyaseti harmanladığı bu yorumunun ardından sosyal medyada çok sayıda bol şakalı ve eğlenceli mesaj paylaşıldı.

“Sanırım Trump´ın çikolatalı pastasını buldum.”

“Hanımlar ve beyler, karşınızda ABD Başkanı Donald ‘Bırakın Pastamı Yiyeyim´ Trump.”

“Trump, Esad´ı tokatlamaya başlarken bir dilim çikolatalı pasta yiyordu. İstediğinizi söyleyin ama benim başkanımın bir tarzı var.”



22.1° / 13.7°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor