• BIST 100

    10279,98%0,03
  • DOLAR

    32,31% -0,06
  • EURO

    34,84% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2408,92% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21

Trump´ı Air Force One´da işletti

Trump´ı Air Force One´da işletti

Komedyen John Melendez, kendisini Senatör Bob Menendez olarak tanıtarak ABD Başkanı Donald Trump´a ulaştı. Trump, senatör sandığı komedyene yargı atamaları hakkında bilgi verdi.

 

Performans adı Stuttering John (Kekeme John) olan komedyen John Melendez, Trump´a damadı Jared Kushner üzerinden ulaştı. Air Force One´de seyahat halinde olan Trump da bunun üzerine komedyeni uçaktan geri aradı.

BEYAZ SARAY: TRUMP´IN İLETİŞİM KANALLARI ÇOK AÇIK 

Beyaz Saray olayı doğrulayarak ve 'Bazen Başkan´ın iletişim kanalları çok açık olabiliyor ve bu tür hatalar meydana gelebiliyor' dedi.

GÖÇMEN ÇOCUKLARI AİLELERİNDEN KOPARMA KRİZİ

Demokrat Partili New Jersey senatörü Menendez, Trump´ın Meksika sınırından yasadışı giren göçmenlerin çocuklarını koparıp alma, aileler ile çocukları ayrı ayrı gözaltı merkezlerinde tutma, kısaca ´sıfır hoşgörü´ politikalarının değiştirilmesini istiyor. Menendez, bir göz doktorundan hediye kabul ettiği için rüşvet alma soruşturmasından da geçirildi.

´BEN VE DEĞERLİ ARKADAŞIM TRUMP´

Komedyen Melendez, konuşmayı Twitter hesabı üzerinden, 'Yayınlandı. 8´inci bölümde ben ve değerli arkadaşım Donald Trump' paylaşımıyla duyurdu.

ABD Başkanı ile komedyen arasında geçen konuşmanın bant kayıtlarına göre Trump, rüşvet soruşturmasından aklandığı için Menendez´i kutluyor.

EN YÜKSEK YARGIÇ ATAMASINA DAİR BİLGİ VERİYOR

Senatör Menendez sandığı kişiyle göçmen politikaları hakkında sohbet eden Trump, Federal Yüksek Mahkeme´de Anthony Kennedy´den boşalan üyeliğe yapılacak atama hakkında da konuşuyor, 10-14 güne kadar yeni bir yargıç atayacağını söylüyor.

´HİÇBİR KONTROL YOK´

Amerikan medyasına göre olay Beyaz Saray´ın Senatör Menendez´in ofisini görüşme ile ilgili aramasıyla ortaya çıktı.

Komedyen John Melendez, medyaya açıklamalarında, Başkan´a 2 saat içinde ulaştığını, kendisine hiçbir doğrulayıcı soru sorulmadığını söyledi.



17.8° / 9.5°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor