Tarih: 24.01.2017 15:51

Trump´ın oğluna hakaret eden NBC´li senarist işinden oldu

Facebook Twitter Linked-in

 

Rich, Barron´ın da yer aldığı Trump´ın yemin töreninin ardından Rich, Twitter hesabından 'Barron bu ülkenin ilk evde öğretim gören nişancısı olacak' mesajını paylaşmıştı. Rich, ´nişancı´ derken ABD´de okul ve kamu yerlerine baskın düzenleyerek toplu katliam düzenleyenleri kastetti.

Sosyal medyadan yoğun tepki gelmesi ve çok sayıda kişinin programı boykot etmesi üzerine Rich, dün mesajını silmiş ve özür dilemişti.

​Ancak görünüşe göre, Rich´in özür mesajı pişmanlığını göstermek için yeterli olmadı. Associated Press´e (AP) konuşan konuyla ilgili bir kaynak, Rich´in geçici olarak görevinden uzaklaştırıldığını söyledi. NBC konu hakkında açıklama yapmadı.

´Saturday Night Live´, 1993 yılında cast üyesi Mike Myers´ın dönemin ABD Başkanı Bill Clinton´ın kızı Chelsea Clinton´la alay etmesi nedeniyle bir özür mektubu kaleme almak zorunda kalmıştı. 

BARRON İLE ANNESİ MELANIA TRUMP´IN ´BEŞLİK ÇAKMASI´

Başkan Trump´ın yemin töreninde anne Melania Trump ile oğlu Barron arasında ´beşlik çakma´ görüntüsü dikkat çekmişti. Barron´un elini kaldıran annesine beklenen tepkide bulunmaması, çocuğa yönelik hakaretlerin başlangıcı olmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —