Tarih: 10.09.2018 10:01

´Trump´ın yemin törenini daha kalabalık göstermek için fotoğraflarla oynandı´

Facebook Twitter Linked-in

 

Geçtiğimiz yıl Amerika Birleşik Devletleri´nin 45. başkanı olarak göreve başlayan Donald Trump yeni bir skandalla gündemde. 

Amerika´da taze yayınlanan bir belgesel Trump´ın ilk skandalına yer veriyor.

Belgeselde Donald Trump´ın göreve başladığı sabah yemin töreninin fotoğraflarını kontrol ettiği, Selefi Barack Obama´nın 2009 yılındaki yemin töreninin daha kalabalık olmasından rahatsız olup duruma anında müdahale ettiğine yer veriliyor.

BAŞKANLIK OFİSİNİN İLK MESAİSİ FOTOĞRAFLAR

Belgeselde yemin töreni fotoğrafçısının itiraflarına da yer verilmiş. Trump´ın rahatsızlığı başkanlığının ilk gününde ´yeni Beyaz Saray´ın tüm çalışanlarını harekete geçiriyor ve görseller bir bir tekrar elden geçiriliyor.

Hürriyet´in haberine göre, fotoğrafçılardan boş kısımların atılması ve fotoğrafları daha kalabalık hale getirmek için yeniden düzenlenmesi isteniyor.

Bu arada sosyal medyada önceki başkan Barack Obama ve yeni başkan Donald Trump´ın açılış törenindeki kareler yan yana getirilerek paylaşılmaya başlanıyor.

Bu durum Donald Trump´ı daha da çileden çıkarıyor ve Beyaz Saray hemen yeni düzenlenen görselleri servis etmeye başlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —