Tarih: 24.09.2022 19:58

Trump´tan 3. Dünya Savaşı çıkışı! “Biden´ın aptal yönetimi” ABD´nin yenilmesine yol açacak

Facebook Twitter Linked-in

 

ABD´nin eski Başkanı Donald Trump, Ukrayna üzerinden Putin ile Üçüncü Dünya Savaşı´nı tetiklenebileceğini söyledi. ABD´nin Rusya´ya karşı çatışmayı kaybedeceğini savunan Trump, Biden yönetimine “aptal” dedi.

ABD´nin önceki başkanı Donald Trump, “umarım yanılıyorumdur” diyerek ABD´nin ´aptal insanlar´ tarafından yönetilmesi nedeniyle 3. Dünya Savaşı olasılığının arttığını söyledi. Trump Wilmington´da Amerika´yı Kurtar! Sloganıyla düzenlenen mitingde ABD´lilere seslendi.

'UMARIM BİR DAHA HAKLI ÇIKMAM'

Trump, ABD´nin böyle bir çatışmayı Rusya´ya kaptıracağını düşündüğünü belirtirken ´Ukrayna konusunda haklıydım. Başka hangi konuda haklıydım, Tayvan. Ve umarım Üçüncü Dünya Savaşı konusunda haklı çıkmayacağım, çünkü yönetimde aptal insanlar var' ifadelerini kullandı.

Kendi başkanlığında Rus işgalinin 'asla gerçekleşmeyeceğini' ileri süren Trump, 'Nükleerden söz edilmemesi gerekiyordu,' diye devam etti.

Trump daha önce de yaptığı başka bir konuşmada, New York Başsavcısı Letitia James´in kendisine karşı dava açmasının ardından Başkan Biden´ın Adalet Bakanlığı´nın James´i ´korkunç ve kötü niyetli suistimal´ suçlamasıyla soruşturması gerektiğini söylemişti.

BAŞSAVCI JAMES´İ DE HEDEF ALDI

Wilmington´daki 'Amerika´yı Kurtar' mitinginde Trump, coşkulu taraftarlarına 'Neyse ki son anketler, James´in bu sonbaharda Cumhuriyetçi rakibine yenildiğini gösteriyor' dedi. James, Kasım ayında yeniden seçilmek için Cumhuriyetçi Michael Henry´ye karşı yarışıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —