ABD Başkanı Donald Trump, Suriye´nin Şayrat hava üssüne düzenlenen hava saldırısıyla ilgili Kongre´ye mektup yolladı.
Temsilciler Meclisi Sözcüsü Paul Ryan ve Geçici Senato Geçici Dönem Başkanı Orrin Hatch´e hitaben yazdığı mektubunda saldırının gerekçelerini açıklayan Trump, 'Anayasanın başkomutan ve başkan olarak dış ilişkiler konusunda bana verdiği yetkileri kullanıp, ABD´nin hayati önemdeki ulusal güvenlik ve dış politika çıkarları doğrultusunda hareket ettim' ifadelerini kullandı.
Trump ayrıca, gerekli ve uygun görülmesi halinde, ABD´nin, ulusal çıkarlarını ilerletmek için Suriye´de ilave eylemler gerçekleştireceğini belirti.
Murat ÜLKER
DünyaTTA Grup tarafından düzenlenen “Türk Kültür Kampı,” 30–31 Ağustos 2025 tarihlerinde, doğanın ve tarihin iç içe geçtiği Pursaklar’daki Karaköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi.
TürkiyeASAM Başkanı Eray Güçlüer Sabah Youtube kanalında Esra Aydoğdu’nun sorularını cevapladı.
DünyaDünyada yeni ve onurlu bir dalga yükseliyor: Siyonizm karşıtlığı…