Tarih: 30.12.2015 09:46

Tüm Dünya Türkiye´nin Haklılığını Kabul Etti

Facebook Twitter Linked-in

 

Faktor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Propaganda Şovundaki Rus Kararlılığı, Daha Büyük Bir Mahcubiyetten Başka Bir Anlam İfade Etmiyor--

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü Ankara´da yaptığı konuşmada, Rus uçağının düşürülmesine ve Türkiye´nin iç sorunlarına temas etti.

--Rusya´nın Mahcubiyeti--

Anadolu Ajansı, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili “Türkiye´nin haklı olduğunu tüm dünyanın kabul ettiğini, Rusya´nın ise hâlâ propaganda şovu yaptığını” söylediğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Karakutunun açıldığı ama hasardan dolayı bilgilere ulaşılamadığı belirtildi. Hâlbuki bizim sahip olduğumuz bilgiler açık ve güvenilir olduğundan bu konuyla ilgili hiçbir şüpheye yer kalmamaktadır. Türkiye´nin haklılığı tüm dünyada kabul edilirken Rusya´nın propaganda şovundaki kararlılığı, kendileri için daha büyük bir mahcubiyetten başka bir anlam ifade etmemektedir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Rusya´nın karakutusunu deşifre edemediğini ancak bu hadisenin Türkiye´de bazı kişileri deşifre ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´a göre sosyalist, liberal ve vatansever olarak görülen bazı isimler, bu olaylarda Rusya´nın safında yer aldı.(Bosna Hersek,Faktor-24 Aralık 2015)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —