• BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00

Türk Halkına Teşekkür Ediyorum

Türk Halkına Teşekkür Ediyorum

Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım, başarısız darbe girişimine karşı gelen ve sokaklara inerek tepkisini gösteren Türk halkına, sivil toplum kuruluşlarına ayrıca siyasi parti mensuplarına teşekkürlerini, memnuniyetlerini belirtti.

 

El Cezire TV

Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım, başarısız darbe girişimine karşı gelen ve sokaklara inerek tepkisini gösteren Türk halkına, sivil toplum kuruluşlarına ayrıca siyasi parti mensuplarına teşekkürlerini, memnuniyetlerini belirtti. Yıldırım, yaşanan olayların ülkesinin istiklalini, bütünlüğünü ve demokrasisini muhafaza etmek için halk iradesinin nedenli güçlü olduğunu gösterdiğini söyledi.

BİNALİ YILDIRIM: Yaşanan olaylar, Türk halkının demokrasi yolunda ne denli tecrübesinin olduğunu gösterdi. Keza susturulmak istenen halkın iradesi bu yönde gösterilen her girişimden güçlü olduğunu kanıtladı. Zira bu darbe girişimine kalkışanlar bu gerçeği anlamalı ve halkımızın ülkesinin istiklalini, bütünlüğünü, demokrasisini muhafaza etmek için savaştığını ve savaşmaya devam edeceğini idrak etmesi gerekiyor. Bu bağlamda Türk halkına, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasi parti mensuplarının darbecilere karşı gösterdikleri bu cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.(Katar, El Cezire TV-16.07.2016)



23° / 13.4°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor