Tüm Türk Milletinin ve İslam Dünyasının şunu bilmesi lazımdır;

1. İran’ın bugüne kadar ki İsrail’e (sözde) saldırılarının hiçbirinin gerekçesi” İsrail’in Filistin ‘de yaptığı soykırım” değildir!
2. İran, İsrail’e

a. Şam’daki Büyükelçiliği ya da topraklarına saldırdığı için
b. Desteklediği Hizbullah’ın liderini öldürdüğü için sözde cevap niteliğinde saldırmıştır.

3. Zaten İran’ın BM temsilcisi de İsrail’in Gazze’ye saldırılarının başladığı günlerde “İran’ın kendisine doğrudan bir saldırı olmadığı sürece Gazze meselesine doğrudan müdahil olmayacağını” belirtmiştir.
4. İran tüm bu sözde saldırılarından önce ABD’ye de önceden bilgi vermiş, ABD ve İran da bunu gizlememişlerdir.
Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, önceki gün Atina’da katıldığı bir etkinlikte Türkiye’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.
DünyaTürkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'nın havacılık tarihinde görüş ötesi hava-hava füzesi kullanarak jet motorlu bir hava hedefini vuran ilk insansız savaş uçağı olması dünya basınında yankı buldu.
ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir telefon görüşmesi yaparak, ailesiyle birlikte ülkesini terk etmesini talep etti.
DünyaDevlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, artan kuraklık riskine karşı modern sulama sistemleri, yapay zeka destekli projeler ve baraj yatırımlarıyla önlemler almaya devam ediyor.
Yaşam