Tarih: 30.12.2015 10:48

Vuçiç,Davutoğlu´nu Törenle Karşıladı

Facebook Twitter Linked-in

 


Telegraf.rs
Türkiye Başbakanı Bugün Belgrad´a Geldi. Belgrad´da Sırbistan Başbakanı ve Devlet Yetkilileriyle Görüşmesinden Sonra Yarın Yeni Pazar´ı (Novi Pazar) Ziyaret Edecek--

Türkiye Başbakanı iki günlük ziyaret için Belgrad´a geldi ve bu vesileyle Sırbistan Başbakanı Aleksandar Vuçiç, Sırbistan Sarayı´nda Davutoğlu´nu devlet töreniyle karşıladı.

İki başbakan ve devlet yetkilileri arasındaki resmî toplantılardan sonra Türkiye Başbakanı yarın Yeni Pazar´a (Novi Pazar) gidecek.

Davutoğlu´nun Yeni Pazarlıları ziyareti için her şey hazırlandı. Yeni Pazar Davutoğlu´nun ziyaretinden memnun ancak güvenlik en üst seviyeye yükseltildi.

Sırbistan´a dört bakan ve iş adamlarıyla gelen Davutoğlu için Yeni Pazar´ın 'Ras' Oteli´nde yemek verilecek. Davutoğlu, Yeni Pazar kent liderleri ve Türklerle çok iyi bağlantısı olan Süleyman Ugljanin ile bir araya gelecek.

Davutoğlu, Rasim Lyaiç ile muhtemelen Belgrad´da görüşecek ve Lyaiç, Yeni Pazar´da da Davutoğlu´na ev sahipliği yapacak.(Sırbistan,Telegraf.rs-28 Aralık 2015)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —