• BIST 100

    10336,50%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24

Yazardan Trump´a yanıt: Yeryüzünden gelmiş geçmiş insanlar içinde en güvenilmez kişisin

Yazardan Trump´a yanıt: Yeryüzünden gelmiş geçmiş insanlar içinde en güvenilmez kişisin

´Gazap ve Öfke: Trump´ın Beyaz Sarayı´nın İçinde´ isimli kitabıyla ABD´de olay yaratan gazeteci-yazar Wolff, kendisini yalancılıkla suçlayan Trump´a yanıt verdi: Bugüne dek yeryüzünden gelmiş geçmiş insanlar içinde muhtemelen en g?

 

Medyanın ´Gazap ve Öfke: Trump´ın Beyaz Sarayı´nın İçinde´ isimli kitabından parçaları yayımlamasıyla ilgi odağı haline gelen gazeteci-yazar Michael Wolff, ABD Başkanı Donald Trump´ın şimşeklerini çekmesi üzerine açıklamalar yaptı. Wolff, ´yalanlarla dolu´ suçlamasında bulunarak kitabın yayımlanmasını engellemeye çalışan Trump´ı ´muhtemelen Dünya üzerine ayak basmış en güvenilmez insan´ diye niteledi.

​KİTABI SATIN ALMAK İÇİN KUYRUKLAR OLUŞTURDULAR

Trump´ın avukatlarının engelleme girişimleri üzerine 4 gün erkene çekilerek yayımlanan ´Gazap ve Öfke´yi okumak için sabırsızlananlar dün gece kitapevleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. İnternetten de sipariş patlaması yaşanıyor. Kitapla ilgili araştırma yapmak amacıyla aylarca Beyaz Saray´da bulunmuş olan Wolff ise kendisini yalancılıkla suçlayan Trump için ´´bugüne dek yeryüzünden gelmiş geçmiş insanlar içinde muhtemelen en az inanılır, en az güvenilir kişi´´ dedi.

´SÜREKLİ TATMİN VE MÜKAFAT İSTİYOR´  

NBC kanalının Today programına konuşan Wolff, Trump´ın tüm ekibinin ABD Başkanı hakkında ´çocuk gibi´ diye görüş bildirdiğini belirtti. ´´Bununla kast ettikleri, Trump´ın sürekli tatmin ve mükafat ihtiyacında olması. Trump için kendisinden başka önemli bir şey yok. Bu adam kitap okumuyor, kimseyi dinlemiyor. Topu sadece kenarlara çarptıran bir tilt makinesi gibi´´ diye konuşan yazar, Trump´ın kitaptan yayımlanan alıntılar karşısındaki öfke nöbetinin bile kitabın haklılığını kanıtlamaya yettiğini savundu.



22.5° / 14.5°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor