Tarih: 04.10.2016 13:25

Yıldırım: Türkiye´deki terörün kaynakları Suriye ve Irak´ta

Facebook Twitter Linked-in

 

AK Parti´nin grup toplantısında konuşan Yıldırım, şunları söyledi:

Türkiye´deki terör belasının kaynakları Suriye ve Irak´tadır. Suriye´deki sorun ortadan kalktığında, Türkiye´de terör konusunda büyük bir mesafe katedeceğiz. AK Parti sürekli yeni projeler geliştiriyor, onun için de dimdik ayakta. Terör örgütlerine, darbecilere cesaret verecek söylemlerin hiç kimseye faydası yoktur.

´KİMSE FETÖ´NÜN OYUNUNA GELMESİN´

FETÖ´nün vücuda giren bir zehir gibi her yere ulaşabilen, her yere sızabilen, her yere nüfuz edebilen fitne söylemlerine karşı da çok dikkatli olmanızı istiyorum. AK Partili yol arkadaşlarıma, AK Parti teşkilatlarıma da şunları söylemek istiyorum. Hiç kimse FETÖ´nün oyununa gelmesin. FETÖ diğer partilerle birlikte AK Parti teşkilatları içinde de tereddütler ortaya çıkarmak, kendisine karşı yürütülen mücadelenin kararlılığına gölge düşürmek için her türlü hileye, yalana, dolana başvuruyor.

´BU FİTNENİN TA KENDİSİDİR´

Neymiş, alt düzeydeki FETÖ´cüler tasfiye edilirken, siyasi gücü ve konumu olanlar korunuyormuş… Bu ifade fitnenin ta kendisidir. Bu tür ifadelerin peşinde gidenler, FETÖ´nün kündesine geldiklerini asla unutmasınlar.

Allah´ın izniyle ve milletimizin desteğiyle terörü ve terör örgütlerini ülkemizin gündeminden çıkaracağız.

´HATA VARSA DÜZELTİLİYOR´

Eksik varsa tamamlanıyor, hata varsa düzeltiliyor. Önemli olan mücadelenini samimiyetidir, kararlığıdır. Her zaman ifade ediyoruz, ´niyet hayır, akıbet hayır.´ Buna karşılık fitne çıkararak, yapılan mücadeleyi değersizleştirmeye çalışanlara da asla müsamaha göstermeyeceğiz. Diğer partilerden de aynı hassasiyet içinde davranmalarını bekliyoruz.

´YPG´Yİ DE ORADAN ATMASINI BİLİRİZ´

(Suriye´nin kuzeyinde süren Fırat Kalkanı operasyonu) Gerektiği anda PYD ve YPG´yi de oradan atmasını biliriz.

Türkiye artık 3-5 milyar dolarlık manipülasyonlarla yerle yeksan olacak bir ülke değil.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —