• BIST 100

    10320%1,59
  • DOLAR

    32,28% 0,03
  • EURO

    35,09% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2473,22% 0,30
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00

Yıldırım´dan Türk Konseyi Genel Sekreteri Hasanov´a ´FETÖ takibi´ mesajı

Yıldırım´dan Türk Konseyi Genel Sekreteri Hasanov´a ´FETÖ takibi´ mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, Türk Konseyi Genel Sekreteri Büyükelçi Ramil Hasanov´u kabul etti. Yıldırım, Hasanov´dan, FETÖ´nün Türk dünyasındaki faaliyetlerini dikkatle izlemesini ve bu faaliyetlere karşı ortak tutum çerçevesinde hare

 

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Yıldırım, merkezi İstanbul´da olan Türk Konseyi´nin Genel Sekreteri Hasanov´u kabul etti.

Yıldırım, İstanbul´da  gerçekleşen kabulde, Türk dünyası içinde birlik ve dayanışmanın güçlendirilmesi hedefi doğrultusunda Türk Konseyince yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ve desteklediklerini, Genel Sekreter Hasanov´un bu yöndeki çabalarını daha da arttırmasını beklediklerini kaydetti.

´FETÖ´NÜN TÜRK DÜNYASINDAKİ FAALİYETLERİNİ DİKKATLE İZLEYİN´

Binali Yıldırım ayrıca, FETÖ´nün Türk dünyasındaki faaliyetlerinin de dikkatle izlenmesi ve bu faaliyetlere karşı ortak tutum çerçevesinde hareket edilmesini beklediklerini belirtti.

Türkiye ve Türk halkına desteklerinin tam olduğunu belirten Hasanov, Türk Konseyi´nin yürütmekte olduğu çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aktarıp, Türkiye´nin, Konseyin sekretaryasına ev sahipliği ve faaliyetlerine sağladığı destek için müteşekkir olduklarını ifade etti.




23° / 13.4°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor