YÖK tarafından yapılan yeni düzenlemeye göre, bundan sonra kadro ilanlarında belirli adayı tanımlayan özel şartlara yer verilemeyecek.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından hazırlanan yönetmelikte belirli bir adayı tanımlayan özel şartlar öğretim üyesi alımları ve atama ilanlarında yazılamayacak.
Resmi Gazete´de yayımlanan değişiklikte şu ifadelere yer verildi:
“Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönetmeliği´nin 3´ücnü maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir. İlana başvuru koşulu olarak adayların lisansüstü tez veya uzmanlık tezi adlarının bir kısmı veya tamamı yazılamayacağı gibi ilanda sadece belirli bir adayı tanımlayan özel şartlara da yer verilemez.”
LEMAN İSİMLİ KAYNAĞI KARANLIK SÖZDE BİR DERGİNİN PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E YÖNELİK YAPTIĞI SAYGISIZLISIZLIĞI, İNANÇ VE DEĞERLERİMİZE YÖNELİK MAKSATLI SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUZ.
TürkiyeProf. Dr. İsmail Hakkı Aydın
TürkiyeProf. Dr. Gazi Yaşargil hayatını kaybetti.
TürkiyeTürkiye, Endonezya'ya KAAN uçağı ihraç edecek.
Teknoloji