• BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00

Yusuf İslam ,Cumhurbaşkanı İle Görüştü

Yusuf İslam ,Cumhurbaşkanı İle Görüştü

İslam dinini kabul ettikten sonra adını Yusuf İslam olarak değiştiren İngiliz şarkıcı Cat Stevens, Ankara´da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cambridge´de inşaat halinde olan bir cami hakkında görüştü.

 

AFP

Yerel medya perşembe günü, İslam dinini kabul ettikten sonra adını Yusuf İslam olarak değiştiren İngiliz şarkıcı Cat Stevens, Ankara´da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cambridge´de inşaat halinde olan bir cami hakkında görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba akşamı şarkıcı ile tokalaşırlarken görüntülerinin olduğu bir fotoğrafla birlikte, 'Değerli kardeşim Yusuf ziyaretin ve samimi sohbetin için teşekkür ederim. Türkiye´ye hoş geldin.' tweetini paylaştı.

1977´de Müslümanlığı kabul eden unutulmaz 'Lady d´Arbanville' şarkısının yorumcusu çarşamba günü Türkiye Cumhurbaşkanı ile İngiltere´nin güneydoğusundaki Cambridge´de inşaat halinde olan bir cami hakkında görüştü.

68 yaşındaki Yusuf İslam, 'Cambridge İngiliz toplumunun beynidir. İngiltere´nin entelektüel merkezinde İngiliz kültürünü ve stilini yansıtan bir caminin olması çok önemli.' açıklamasında bulundu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da Twitter´da kendisi ile şarkıcının görüntülerinin olduğu bir fotoğraf paylaşarak bu cami projesine Türk desteğini görüşmek üzere bir araya geldiklerini açıkladı.

İslam, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından, 'Böyle bir destek görmek harika.' ifadesini kullandı.

Türkiye 2,7 milyon Suriyeli ve yaklaşık 300 bin Iraklı sığınmacıyı barındırıyor.(Fransa,AFP-09 Şubat 2017)



17.7° / 12.2°

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor